Campingdusch – soluppvärmd 20 liter duschpåse

129 kr

Campingdusch gör att du bekvämt kan ta en dusch när du är ute och campar eller på utflykt. Låt solen värma upp vattnet i duschpåsen. Den är lätt att packa med och lika lätt att använda.

Läs mer

104 i lager

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD535GRZZ Kategorier: ,

 

  • Duscha varmt även om du bara har kallvatten
  • Miljövänlig påse som absorberar solvärme
  • Krok för att hänga upp duschpåsen
  • Duschhuvud och slang medföljer
  • Enkel att fylla
  • Rymlig – räcker till cirka tre duschar

Låt solen värma din campingdusch

Du behöver ingen tillgång till varmvatten för att kunna duscha varmt. Med en soluppvärmd campingdusch kan du använda kallvatten som på ett miljövänligt sätt värms upp till skön temperatur. Dessa duschpåsar är kompletta och klara att använda. Allt du behöver är valfri källa till vatten!

Vattenbehållaren är försedd med krok så att du kan hänga upp den i till exempel ett träd eller utanför husvagnen. Duschhuvudet ger ett jämnt och behagligt flöde av vatten vilket också sparar på vattnet så att det räcker längre.

Fördelar med en portabel soldusch

Friluftslivet och att vistas i naturen lockar allt fler. Att leva enkelt är en del av charmen, men att vara utan bekvämligheter som en dusch kan snabbt påverka humöret.

Den största fördelen med en portabel soldusch är att du kan njuta av naturen och livet på resande fot – utan att hygienen blir lidande. Håll dig fräsch vart du än befinner dig, med ett litet behändigt paket som får plats i ryggsäcken.

Påsen är tillverkad i slitstarkt PVC som är säkert att använda och inte skadligt för miljön.

Så här använder du duschpåse

Fyll duschpåsen med vatten. Kallt vatten går bra, eftersom påsen är svart drar den åt sig värme från solen och vattnet inuti värms upp. Lägg påsen platt så att så mycket som yta som möjligt kommer i kontakt med solljus. Ju starkare solljus, desto snabbare blir vattnet varmt.

Häll lite vatten på handen innan du duschar för att kolla så att temperaturen inte är för varm eller kall. Du öppnar upp vattenflödet genom att vrida kranen åt vänster. Sedan är det bara att njuta av en soluppvärmd dusch! Tänk på att vattnet som du hällt i påsen inte bör drickas.

Bärbar utedusch för campingsemestern

En utedusch i kompakt och bärbart format går lätt att packa med till semestern. Många använder den därför till just camping när man är ute med husvagn, husbil, eller sover i tält. Tillfällen då du inte har tillgång till vanlig dusch eller helt enkelt föredrar att ha din egen utedusch nära till hands. Naturligtvis går den också bra att använda hemma i trädgården på sommaren, till exempel vid poolen.

Fakta om soluppvärmd duschpåse

  • Volym: 20 liter
  • Material: PVC
  • Antal duschar per påfyllning: Cirka 3 st.
  • Tillbehör som medföljer: Duschslang, duschhuvud, krok, plaströr

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Campingdusch – soluppvärmd 20 liter duschpåse”