Smidig vevradio med lampa och solpanel

689 kr

Liten vevradio med powerbank på 2000 mAh. Lyssna på radio & Viktigt Meddelande till Allmänheten i ett nödläge. Har lampa och uttag för att ladda mobilen. Ladda genom att veva, med USB och med solljus.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • Vevradio – alltid tillgång till korrekt information
  • Flera strömkällor – dynamo (vev), USB & solljus
  • Lampa – så att du ser bra även när strömmen går
  • Mobilladdare – koppla in mobilen för att ladda den
  • Vattentålig – enligt IPX3-standard

Vevradio som hjälper dig i ett nödläge

Med en vevradio hemma har du alltid tillgång till information, även om du saknar el. Denna apparat har en powerbank på 2000 mAh som gör att du kan lyssna i flera timmar utan att behöva veva.

Ladda via USB

När du har ström kan du ladda upp vevradion via Micro USB och en vanlig mobilladdare (ingår ej). Då har du fulladdat batteri så att du kan lyssna på radio, ha ljus och dessutom kanske även ladda mobilen lite.

Ladda med vev

Tack vare den inbyggda dynamon och veven kan du få ström även efter att batteriet laddat ur. Genom att veva i en minut kan du lyssna på radio i flera minuter.

Solpanel

På ovansidan finns en liten solpanel. Den finns till för att tilläggsladda batteriet. Det innebär att du kan låta radion stå på en ljus plats så håller batteriet längre.

Ladda mobilen

Nödradion har två kontakter för USB. Den lilla (Micro USB) använder du för att ladda själva vevradion. Den större USB-kontakten är till för att du ska kunna koppla in din telefon och ladda den. Denna kabel ingår inte men du kan troligtvis använda din vanliga kabel som du har när du laddar mobilen.

Kapaciteten i batteriet i denna apparat är på 2000 mAh vilket är tillräckligt för att du ska kunna nödladda mobilen. Det räcker dock inte för att ladda en smartphone fullt ut så att den blir fulladdad.

Nödradio med lampa

En nödradio ska alltid ha en lampa också. Blir det strömavbrott eller om du är på en plats utan el kan du alltså ha ljus även om du inte kan ladda apparaten eller har tillgång till batterier. Effekten i lampan är på 1 W och den är av typen LED.

Vevradion har även ett uttag för hörlurar samt SOS funktion. Det sistnämnda innebär att radion tjuter och blinkar om du trycker på en nödknappen. Bra ifall du vill bli upptäckt av någon anledning

Vattentålig

Denna dynamoradio har visst skydd mot väta. Den är klassificerad enligt IPX3-standard. Radion är alltså ”strilsäker” som det heter, vilket i praktiken innebär att den inte lär gå sönder om den utsätts för lite regn.

OBS – Instruktionerna är på engelska.

Färg

Röd, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Smidig vevradio med lampa och solpanel”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]