Tactical Foodpack värmepåse – kemisk värmare

58 kr

Med Tactical Foodpack värmepåse kan du värma upp din frystorkade mat på nolltid, helt utan eld. Når upp till 100 grader och kan återanvändas.

Läs mer

3 i lager

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD444SVZZ Kategorier: , GTIN: 4744698012049
  • Enkel att använda
  • Perfekt om du inte kan koka upp vatten över eld
  • Når upp till 100 grader
  • Påsen kan användas minst 10 gånger – köp bara till extra värmeelement

Värmepåse för uppvärmning av mat

Om du saknar tillgång till el, stormkök eller en öppen eld kan du använda Tactical Foodpack värmepåse för att tillaga din frystorkade mat. Den är nämligen utrustad med ett värmeelement som du aktiverar och placerar i botten på påsen.

Tactical Foodpack värmepåse kan värma upp vatten till en temperatur på 100 grader. Den går dessutom att använda i hela 25 minuter åt gången. Det är även möjligt att återanvända påsen minst 10 gånger. Värmeelementet kan dock enbart användas en gång men det finns extra värmeelement att köpa till.

Så använder du Tactical Foodpack värmepåse

Så här gör du för att använda Tactical Foodpack värmepåse med värmeelement:

  1. Ta ut värmeelementet ur förpackningen och placera den i botten av påsen.
  2. Häll angiven mängd vatten i din Tactical Foodpack-måltid och placera måltiden i påsen med botten mot värmeelementet.
  3. Häll i cirka 150 ml vatten i värmepåsen. Det finns även en markering som visar hur mycket vatten som krävs.
  4. Inom 30 sekunder till 3 minuter (beroende på vattentemperaturen) kommer värmeelementet börja värmas upp. Ju kallare vattnet är, desto längre tid tar det att värma upp.
  5. Vänta i 15 – 20 minuter. Det kan också vara bra att röra om maten efter cirka 10 minuter.
  6. Maten är nu klar att serveras!

OBS! Tänk på att värmeelementet blir mycket varmt. Var försiktig så att du inte bränner dig. Vattnet i påsen är inte lämpligt att dricka efter användning.

Om Tactical Foodpack

Företaget Tactical Foodpack har sina rötter i Estland, närmare bestämt i det lilla samhället Viljandi. Visionen är att erbjuda näringsrik och god mat utan konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel i utsatta situationer.

Idén till företaget kläcktes av en läkare i Estlands specialoperationsstyrka som dagligen stod inför utmaningar som var påfrestande för både den fysiska och psykiska hälsan. Pauserna där man delade en måltid tillsammans med kamraterna blev allt viktigare, framför allt eftersom man ofta befann sig långt hemifrån.

Tactical Foodpack använder bara naturliga råvaror och samtliga rätter är enkla att värma upp och äta. Detta har gjort varumärket till ett populärt alternativ dels bland militärer, men också bland friluftsfolk, vandrare och preppers.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tactical Foodpack värmepåse – kemisk värmare”