Ledlenser H5 Core prisvärd & vattentålig pannlampa

523 kr

Kompakt och lättanvänd pannlampa med en ljusstyrka på upp till 350 lumen i boostläge. 20 timmars batteritid i energisparläge. Lampan är skyddsklassad till IP67 vilket betyder att den tål damm och vatten.

Läs mer

5 i lager

Beskrivning
  • 350 lumen i boostläge
  • 200 lumen och 160 meter ljuskägla i starkt ljusläge
  • Steglös ändring av ljusstyrka
  • Zoombar ljuskägla
  • Vinklingsbar i 160 grader
  • Rejält vattentålig

Kompakt och lättanvänd pannlampa

H5 från Ledlenser är en kompakt och smidig pannlampa som passar i många lägen. En ljusstyrka på 350 lm i boostläge är bra i situationer när du behöver riktigt starkt ljus under en begränsad tid.

Ställer du in lampan i det starka 200 lumensläget lyser den upp 160 meter framåt. Batterierna räcker då i cirka 2 timmar. Vill du spara på batterierna kör du lampan i batterisparläge. Då är det 15 lumen och batteritiden blir runt 20 timmar.

Du skiftar lätt ljusstyrka genom att vrida på dimmern. Då ändras styrkan steglöst så att du kan ställa in ett läge som ger dig perfekt balans mellan styrka och batteritid.

Även ljusskäglans fokusinställning är steglös. Växla smidigt mellan bred och smal/lång ljusbild.

Tack vare ett transportlås skyddar du lampan från att slås på av misstag när den till exempel ligger i ryggsäcken.

IP67 för regniga turer i skogen eller på sjön

Klassningen IP67 gör att H5 Core från Led Lenser har ett gott skydd mot damm och regn. 6:an i IP67 innebär att den är dammskyddad. 7:an i klassningen innebär att den är säker att sänka ner helt i vatten en kortare stund. Den är populär bland båtfolk och bland löpare och friluftsmänniskor som vägrar låta lite regn hindra dem från att springa eller vandra vidare.

Världsledande bolag med den nyaste tekniken

Efter att ha tagit fram den första ficklampan med LED-teknik fick Ledlensers grundare, bröderna Opolka, inspiration att erövra världsmarknaden för bärbar belysning. De utvecklades från ett garagebolag till dagens 1500 anställda världen över och 150 anställda på huvudkontoret i Tyskland. Kunderna kommer från hela världen och tycker om den kvalitet som Ledlensers pannlampor och ficklampor alltid håller.

Fakta Ledlenser H5 Core

Ljusstyrka:15, 200 och 350 lumen
Batteri:AA-batterier
Batteritid:Upp till 20 timmar beroende på ljusläge
Uppladdningsbar:Nej
Vikt:178 gram
Vatten- och dammskydd:IP67
Funktioner:Tre olika ljusstyrkor, zoombar ljuskägla, 160 meters ljus i starkt läge och boost-läge

Du gillar kanske också