Ledlenser H7R 2 tålig & bekväm pannlampa

715 kr

Det här är en pannlampa för dig som vill ha en riktigt bra lampa med lång batteritid och som sitter bra på huvudet. Upp till 60 timmars brinntid och en totalvikt på 165 gram får du mycket ljus till relativt låg vikt. Dessutom sitter batteripaketet baktill. Du får flera olika funktioner på ljuset för bästa användarvänlighet.

Läs mer

3 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • 20, 200 och 300 lumen
  • Laddbart batteri
  • Upp till 60 timmar arbetstid
  • Lätt att använda
  • Ställbar ljuskägla med möjlighet till zoom
  • Rött ljus bakåt

Kvalitetspannlampa ur Ledlensers populära H – serie

H7R är en av Led Lensers mest populära modell i H – serien. Nu har den kommit i en uppgraderad version H7R.2. Den är ännu enklare att använda, tåligare och bekvämare än sin föregångare. Ljusstyrkan ändras genom att vrida på ratten bak på batteriet. Ljuskäglan zoomas in och ut med en enkel vridning på själva lampan.

Gör dig synlig bakifrån med röd lampa

För att öka säkerheten har H7R.2 från Ledlenser utrustats med en röd lampa bak som går att ställa i två styrkpr. Huvudlampans tre ljusstyrkor på 20, 200 och en boost på 300 lumen går att använda med ett brett allmänljus och zooma in för långdistansljus. Ljuskäglan går dessutom att stegvis ställa i höjdled för bästa belysning. För uppmärksamhet går det även att ställa in på blink eller stobfunktion.

Världsledande pionjärer bakom Ledlenser

Under tidigt 90-tal var det två tyska bröder som intresserade sig för den då nya LED-tekniken. De började experimentera hemma i sitt garage med att använda tekniken i ficklampor. Nu, ca 30 år senare driver de ett världsledande bolag med över 1500 anställda och huvudkontoret kvar i Tyskland.

Ljusstyrka: 20 lm 200 lm och 300 lm
Batteri: Li-ion-batterier
Batteritid: 4-60 timmar beroende på ljusläge
Uppladdningsbar: Ja
Vikt: 165 gram
Vatten- och dammskydd: IPX6
Funktioner: Ställbar ljuskägla, tre ljusstyrkor, zoom, blink, stob, laddbart batteri, vitt ljus, 60 arbetstimmar, röd diod bakåt

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ledlenser H7R 2 tålig & bekväm pannlampa”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]