Ledlenser MH11 stark pannlampa 1000 lm

1.293 kr

I den här kraftfulla pannlampan har Led Lenser packat in det bästa de har i sitt program. Extremt hög ljusstyrka på 1000 lm, lång batteritid, flera färgval på ljuset, zoombar ljuskägla och 180 grader vinkel upp och ner. Den har dessutom uppkoppling via Bluetooth till deras egen app för att anpassa pannlampans funktioner efter dina behov.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • 1000 lumen
  • 320 meters räckvidd
  • Steglös zoom
  • Uppladdningsbar via USB
  • Flera färger på ljuset
  • 100 timmar batteritid

Stark Pannlampa för dig som gillar teknik och har stora krav

Det finns näst intill oändliga möjligheter vad det gäller användningsområdena för Led Lensers MH11. Detta är en pannlampa för friluftsliv, äventyr, trekking, men även promenader på mörka vägar eller i skogen.

Ljusstyrkan kan ställas in från 10 upp till 1000 lumen. Det är starkare än de allra flesta pannlampor på marknaden. Ljuskäglan och räckvidden kan justeras från 30 meter upp till hela 320 meter.

Genom att använda alla inställningsmöjligheterna som finns i appen kan du använda pannlampan som alarm, timer och SOS-signal. Möjligheten att ta loss ljusdelen från pannlampan och fästa den med clipset eller hålla den i handen ger ännu fler användningsområden.

Olika färger på ljuset

Vid vissa omständigheter kan vitt ljus vara för starkt. Därför har Ledlenser lagt till möjligheten att välja olika färg på ljuset. Rött ljus passar bra i mörker när du inte vill förstöra ditt eget mörkerseende. Det blåa ljuset är lämpligt i dimma medan det gröna ljuset passar när det är vinter och snöar. Dessa färger studsar inte på samma sätt som vitt mot dimma och snöflingor utan lyser upp utan att blända.

Fakta

Ljusstyrka:10, 300, 750 och 1000 lumen
Batteri:Li-ion
Batteritid:Upp till 100 timmar beroende på ljusläge
RäckviddUpp till 320 meter
Uppladdningsbar:Ja, via USB
Vikt:179 gram
Vatten- och dammskydd:IP54
Funktioner:Fyra olika ljusstyrkor, app-kompatibel, clips för fäste på t.ex. bröstficka, zoombar ljuskägla upp 320 meter, rött, blått och grönt ljus
DimensionerN/A
Färg

Blue, Black/Grey, Black/Orange

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ledlenser MH11 stark pannlampa 1000 lm”

Du gillar kanske också