Ledlenser MH3 lätt pannlampa

296 kr395 kr

MH3 är en mycket slimmad och lätt pannlampa med många funktioner som är användbara i vardagen. 200 lumen räcker bra för vardagsanvändning. Tack vare en ljuskägla som du kan fokusera steglöst kan du växla mellan brett och långt ljus. Möjlighet att använda lampan utan pannband och knäppa fast den exempelvis i en ficka, ryggsäcken eller bältet.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • Superlätt – endast 92 gram
  • 200 lumen – lagom för vardagsbruk
  • Fokuserbart ljus – bred eller lång ljusbild
  • Avtagbar med clipsfäste – använd till annat, inte bara i pannan!
  • Mycket prisvärd

Praktisk pannlampa med 200 lumen

Ledlenser MH3 är en liten och lätt pannlampa som ändå ger dig som användare stora valmöjligheter. Ljuskäglan är fokuserbar så att du steglöst kan växla mellan ett brett allmänljus och punktsikt längre bort. Dessutom kan du vinkla lampan så att du kan lysa upp marken framför dig om du vill.

MH3 har en ljusstyrka på upp till 200 lumen. Detta gör den till en perfekt allround-lampa, eller vardagslampa om man så vill. Den passar också bra att ha med ut i naturen på vandring eller camping.

Det finns två lägen på ljusstyrkan – högt och lågt. Med det starkast ljuset på räcker batteriet i cirka 5 timmar. Då lyser lampan med 200 lumen och 130 meter framför dig.

Ställer du in lågenergiläget räcker batteriet i hela 35 timmar. Ljusstyrkan är då 20 lumen. Många gånger kan det räcka, till exempel när du behöver lite extra ljus inne i tältet.

Avtagbar lampa

Lampan har ett clips som kan fästas i tillexempel en skjortficka, bältet, ryggsäcken eller en tältduk vilket gör att den har ett bredare användningsområde än ”bara” en pannlampa. Den låga vikten och den slimmade designen gör att den är lätt att packa ner och att ha med sig i fickan.

Till skillnad från vissa andra pannlampor finns det inga kablar eller batteripack som stör. Allt som behövs sitter längst fram bakom själva lampan.

I framkant av LED tekniken sedan 1992

Bröderna Opolka fick upp ögonen för LED-tekniken i början av 1990-talet och startade då företaget Ledlenser. De första åren höll de till i ett garage där de utvecklade och tillverkade sina första LED lampor. Den tilltänkta kundkretsen var privatpersoner som ville ha pannlampor och ficklampor av god kvalité. Med tiden blev deras produkter riktigt populära och idag har de kunder runt hela världen.

Fakta Ledlenser MH3

Ljusstyrka:20 – 200 lumen
Batteri:AA-batteri
Batteritid:5 – 35 timmar beroende på val av ljusstyrka
Uppladdningsbar:Nej
Vikt:92 gram
Vatten- och dammskydd:IP54
Funktioner:200 lumen, steglös ljusinställning, clips för fäste på t.ex. bröstficka, AA batteri
Färg

Svart, Vit

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Ledlenser MH3 lätt pannlampa”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]