Viking Jolly fodrade gummistövlar för barn

228 kr

Storfavoriten Viking Jolly är ett säkert val för dig som är ute efter fodrade gummistövlar för barn. Barn och föräldrar uppskattar den sköna designen och att Vikings barngummistövlar är gjorda av PVC-fritt naturgummi. Det här är en barngummistövel som klarar lek!

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • Handgjorda gummistövlar
  • Med förstärkta tår
  • Naturgummi utan PVC
  • Många fina färger
  • Prisbelönt gummistövel för barn!

Gummistövlar för barn som barn vill ha

Det finns inga dåliga väder men gott om dåliga kläder. Vikings barngummistövlar av 100 % PVC-fritt naturgummi är precis det som ska till för att få barn att se fram emot utomhusvistelsen även då det är kallt och blött utomhus.

Med Viking Jolly på fötterna är det fritt fram att leka när marken är våt och pölarna bara väntar på att få hoppas i. Det här är rejäla gummistövlar för barn som är gjorda för att upplevas som lätta att ha på och röra sig i. Med förstärkta tår är det fritt fram att svinga fötter i alla riktningar utan att stövel eller fot tar skada.

Med mängder med fina färger att välja bland är det lätt att hitta en gummistövel för varje smak.

Säkra stövlar som är enkla att underhålla

Sulan ger ett gott grepp och med syntetiskt textilfoder inuti så blir det inte för kallt då det är kyligt utomhus. Det krävs alltså inte flera lager av strumpor eller tjocka yllesockor för att barnets fot ska förbli varm och torr. Den kan röra på sig fritt inuti gummistöveln.

Undersulan har en väl genomtänkt form som tar tag i underlaget så att halkrisken blir minimal. Dessutom är formen på undersidan rundad vilket gör det lättare att ta sig fram på olika typer av underlag.

Innersulan går att plocka loss så det är lätt att hålla dessa gummistövlar fräscha. Det är bara att skölja av och torka inför nästa utflykt!

Prisbelönt design för gummistövlar

Så sent som 2020 vann Viking bäst i test för sin innovativa gummistöveldesign. Deras skor är kända för att vara 100% procent vattentäta samtidigt som de andas. Det är en mycket viktig kombination i ett klimat där det lätt kan bli många timmars lek utomhus.

Namnet Viking är välkänt i Sverige och det är inte så konstigt. Detta företag har tillverkat stövlar såväl som skor sedan 1920-talet. Deras gummistövlar är särskilt anpassade till vårt skandinaviska klimat. Samtidigt som fokusen ligger på gummistövlar som är 100% vattentäta så har Viking länge satsat på säkerhet och komfort.

Fakta om Viking Jolly gummistövlar

PassformNormal
FoderPolyester
InnersulaPolyester
YttersulaNaturgummi
FärgerFlera olika
Storlekar20-35

 

Färg

Dusty Pink, Navy/Navy

Storlek

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Viking Jolly fodrade gummistövlar för barn”