Viking Navigator II gummistövlar (barn & ungdom)

326 kr

Viking Navigator II är en robust men bekväm gummistövel från märket som vet hur man designar vattentäta gummistövlar som andas. Modellen har en liten klack samt en undersula som ger ett mycket gott grepp på våta underlag. Naturgummit är utan PVC och har en ergonomisk form.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
  • Handgjorda
  • Naturgummi utan PVC
  • Halksäkra
  • Reflexer
  • Förstärkt tåhätta

Viking Navigator II tål ordentliga tag i regnigt väder

När det är blött utomhus är det tryggt och säkert att använda en gummistövel som Navigator II. Denna modell är för barn och ungdomar och är utformad för att klara lite mer med förstärkt tåhätta och en undersula som ger ett ordentligt grepp.

Denna gummistövel är ett självklart val för så många olika typer av aktiviteter. Med det goda greppet på hala underlag passar den till exempel bra för fisketurer. Den ergonomiska formen med klack gör det lika bekvämt att använda dessa gummistövlar för promenader i staden såväl som i skogen.

Säkra stövlar för barn och ungdomar

Utöver att dessa stövlar har en undersida som ger ett gott grepp så ökar säkerheten med de reflexdetaljer som sitter runt den övre delen av stöveln såväl som längst ner på baksidan. Vid aktiviteter nära väg i mörkret så är dessa reflexer mycket viktiga för ökad synlighet.

Gummistövlar som förblir rena och fräscha

Sulan som sitter på insidan av stöveln är gjord av polyester och är därmed enkel att skölja av efter användning. Gummistövelns insida och sula torkar snabbt eftersom de är gjorda av polyester som är snabbtorkande. Det är enkelt att hålla Viking Navigator II gummistövlar fräscha för varje användningstillfälle.

Viking är kända för snygg design och hög kvalitet

Den 17:e januari, 1920, startade Peter Mathias Røwde sin gummifabrik i Askim och därmed var Viking ett faktum. Detta märke är idag känt för gummistövlar och skor som håller mycket hög kvalitet. De är gjorda för hand av giftfritt naturgummi och erbjuder 100% vattentäthet samtidigt som de andas.

Designen är snygg och klassisk med detaljer som till exempel snörningen som vi ju finner på Viking Navigator II såväl som flera andra modeller. Vikings gummistövlar är gjorda för att klara lite mer samtidigt som de känns helt okej att gå omkring med i stan.

Fakta om Viking Navigator II gummistövlar

PassformNormal
FoderPolyester
InnersulaPolyester
YttersulaNaturgummi
FärgerSvart
Storlekar28-41
UndersulaHalksäker med klack
Storlek

28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Viking Navigator II gummistövlar (barn & ungdom)”