Viking Terrain II gummistövlar med extra bra grepp

569 kr

Viking Terrain II är gummistövlar du vill ha på då du ger dig ut i terräng där du kliver i allt från lera till vatten. Denna modell är gjord för att hålla din fot torr och säker med smart snörning för mudd och god passform. Dessutom får du ett mycket gott grepp den specialgjorda undersulan.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
  • Bra grepp
  • Naturgummi utan PVC
  • Häl-kil
  • Handgjorda
  • Mudd som skydd mot regn
  • Yttersula av UGC gummi

Viking Terrain II gummistövlar för utflykterna som kräver mer

Om du ska ut i skog och mark när det är blött och lerigt kommer Viking Terrain II att ge dig det stöd du önskar för dina fötter. Undersulan är specialgjord av UGC gummi och den har en form och mönsterstruktur som ger ett extra gott grepp när det är halt.

Greppet är gott oavsett yta så vilket beror på att man använder sig av UGC som står för Ultimate Grip Concept. Därmed är detta riktigt bra gummistövlar för dig som vet med dig att det kommer att bli halt!

Liten vikt på gummistöveln med god passform

Unikt för Viking Terrain II stövlarna är att de är otroligt lättviktiga. Stöveln är mellanhög och handgjord av gummi med minimal vikt. Trots detta får du väldigt god passform och en gummistövel som känns rejäl. Du kan alltså ge dig ut i terräng där det kan vara tröttsamt att kliva fram utan att trötta ut dina fötter!

Rena fräscha gummistövlar blir enkelt med Vikings design

När du har använt dina gummistövlar en hel dag i lera och smuts är det enkelt att rengöra dem. Du kan plocka ut innersulan och fodret av polyester torkar snabbt efter att du sköljer av. På så vis kan du alltid ha rena och fräscha gummistövlar redo för nästa äventyr.

Notera att mudden på Viking Terrain II som du drar åt med snöre bidrar med minskad risk för att fukt och vatten ska läcka in i själva stöveln. Det är något som gör denna gummistövel till ett extra bra val när du vet att det kommer att bli pölar, lera och mer där du ska ut och gå.

Viking tillverkar vattentäta gummistövlar

Sedan 1920-talet har norska Viking försett oss med bra gummistövlar. Deras unika design leder till gummistövlar och skor som är 100% vattentäta men som andas. Flera av deras skomodeller har vunnit utmärkelser för bästa design.

Fakta om Viking Terrain II gummistövlar

Passform Normal
Foder Polyester
Innersula Polyester
Färger Grön
Storlekar 35-49
Yttersula UGC gummi
Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Viking Terrain II gummistövlar med extra bra grepp”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]