Viking Touring 3 gummistövlar (unisex)

597 kr

Viking Touring 3 är gummistövlar med god passform och ett perfekt grepp. De kan användas för jakt, promenader och arbete i trädgården. Med den smarta häl-kilen blir avtagning av stövlar lätt som en plätt.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
  • Giftfritt naturgummi
  • UGC-gummi yttersula
  • Häl-kil
  • Justerbart spänne
  • Handgjorda
  • Utan PVC

Viking Touring 3 är för alla tillfällen

Om du behöver en gummistövel som fungerar lika bra då du rensar rabatter i en blöt trädgård som då du ger dig ut med ett jaktlag så är Viking Touring 3 ett bra val. Det här är stövlar som håller fukt och smuts ute med 100% vattentäthet.

Tå-delen är förstärkt så att du kan använda gummistövlarna på ett fritt sätt i skog och mark såväl som för krävande trädgårdsarbete bland rötter och stenar. Yttersulan av UGC gummi ger ett riktigt gott grepp. Det betyder att halkrisken minimeras trots att du tar dig fram på blöt mossa, hala stenar och lera.

Gummistövlar med god passform

Viking har med Touring 3 stövlarna nått en helt ny nivå av passform. Gummistövlarna sitter så tätt som du vill ha dem med hjälp av en gummerad kanvasmudd med en rem som du kan dra åt. Dessutom kommer innersulan att sluta om din fot så att du får extra komfort och stöd i stöveln.

När du vill få av dig gummistövlarna snabbt och utan att smutsa ner händer är det bara att ta spjärn mot häl-kilen som sitter på den nedre delen av stövlarnas baksida.

Lätt att hålla gummistövlarna rena

Efter en dag i lera och pölar är det enkelt att få gummistövlarna rena. I och med att de har foder av polyester kan du lätt skölja av och sedan låta självtorka. Torkningen sker snabbt och därmed kan du lita på att dina gummistövlar är redo så snart som du behöver dem igen.

Gummistövlar från Viking är ett tryggt val

Gummistövlar från norska företaget Viking kan ses som ett säkert val. De har nämligen designat och tillverkat gummistövlar och skor sedan 1920-talet. Idag är detta märke känt för gummistövlar som är vattentäta men som andas. En perfekt kombination för den som ska ha stövlarna på sig länge.

Viking har vunnit utmärkelser för sina gummistövlar och vattentäta skor. De fortsätter att ta fram nya modeller och det finns många olika typer av gummistövlar att välja från för barn och vuxna.

Fakta om Viking Touring 3 gummistövlar

Passform Normal
Foder Polyester
Innersula Polyester
Färger Grön och svart
Storlekar 36-47
Yttersula UGC gummi
Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Viking Touring 3 gummistövlar (unisex)”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]