Säkerhetspaket med försvarsspray och överfallslarm

338 kr

Paket med överfallsspray och säkerhetslarm från svenska Bodyguard. Bägge är bland de mest kraftfulla produkterna för självförsvar som finns att köpa.

Läs mer

Överfallslarm Bodyguard Screamer 140 dB – nyckelring med LED

Extremt kraftfullt överfallslarm med 140 dB signal för nyckelringen. Dra bara ur sprinten så tjuter det. Har även LED-lampa.

1-pack
Artikelnr: BD131SVZZ Kategorier: , , ,
Beskrivning
  • Prisvärt säkerhetspaket
  • Kraftfull försvarsspray med rödfärg
  • Starkaste överfallslarmet i världen? 140 dB
  • Lagliga vapen för självförsvar

Paket med självförsvarsspray och screamer

Vi har satt ihop ett prisvärt bundle för att du ska kunna känna dig trygg. Det innehåller två av de bästa (och lagliga) produkterna för självförsvar som finns att köpa i Sverige.

Just kombinationen med överfallsspray och larm (scramer) är mycket effektiv. Det innebär att:

  • Du kan anpassa ditt nödvärn efter situationen. I vissa lägen räcker det med ett ljudligt larm för att avväpna en angripare.
  • Du har alltid en ”backup” – ett extra skydd om du t.ex. skulle tappa ditt förstahandsval i ett pressat läge.

Kraftfull irriterande försvarsspray med rödfärg

Försvarssprayen heter Bodyguard Knock Out. Det är den andra versionen av en av de mest populära överfallssprayerna i Sverige.

Många som provat kan intyga om att det är den starkaste lagliga försvarssprayen. Det är som bekant inte lagligt med varken pepparspray (OC-spray) eller tårgasspray men denna fyller verkligen sin funktion.

Flaskan innehåller ett starkt ämne som ger upphov till en otäck sveda i ansiktet på angriparen. Samtidigt kommer en geléaktig röd färg som räcker upp till 4 meter.

Resultatet blir att personen som försökt angripa dig får mycket svårt att fullfölja sin handling. De flesta som träffas av strålen från en sådan här överfallsspray tar sig instinktivt i ansiktet och böjer sig ner eller vänder sig om.

I detta ögonblick har du chans att springa iväg och söka hjälp eller ta skydd innan angriparen hunnit återhämta sig.

Den röda färgen hjälper Polisen att identifiera personen i fråga.

Det ska poängteras att sprayen inte ger angriparen några långsiktiga men. Den är utvecklad för att oskadliggöra honom eller henne utan att orsaka varaktig skada.

Om du vill kan du köpa enbart självförsvarsspray – finns här.

Världens starkaste överfallslarm?

Det överfallslarm som ligger med i detta paket har en styrka på 140 dB. Det är där smärtgränsen går.

Du utlöser larmet lätt genom att dra ut en sprint. Larmsignalen kommer att fortsätta att tjuta till dess att du för fört tillbaka sprinten igen.

Knappast någon människa utan hörselskydd kan uthärda det extrema tjut som denna lilla apparat ger ifrån sig. En angripare kommer troligtvis att rygga tillbaks och stoppa fingrarna i öronen.

Dessutom är screamern så stark att folk i närheten inte kan undgå att höra den. Finns det någon med minsta civilkurage inom räckhåll är det alltså en stor chans att du kan få hjälp.

Om inte annat är larmet ett distraktionsmoment som ger dig några sekunder extra att fly.

Överfallslarmet har en nyckelring så att du lätt ska kunna bära med dig det hela tiden. På den lilla dosan sitter en LED-lampa som ger dig extra ljus, t.ex. då du ska låsa upp dörren eller behöver passera en mörk plats.

Du kan även köpa denna screamer separat – finns här.

Överfallslarm Bodyguard Screamer 140 dB – nyckelring med LED

Antal

1-pack

Du gillar kanske också

You may also like