Thermacell Lanterna för att bli av med mygg

529 kr

Effektivt och ljudlöst myggskydd med varm LED-belysning. Skapar en myggfri zon på 20 m2 med doftfritt myggmedel. Perfekt att ha på bordet på terrassen eller balkongen.

Läs mer

63 i lager

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD592SVZZ Kategori: GTIN: 843654004662
  • Myggmaskin för bordet
  • Inbyggd LED-lampa ger behagligt sken
  • Ger upp till 12 timmars myggskydd
  • Helt luktfri och ljudlös

Praktiskt anti-mygglösning för utomhusbruk

Lanterna är en myggmaskin från Thermacell som likt många andra produkter utsöndrar ett myggmedel för att hålla myggen på avstånd. Faktum är att den skapar en myggfri zon på hela 20 m2, och den är dessutom både luktfri och ljudlös.

Det som får Lanterna att sticka ut lite extra är dess design – den här myggmaskinen ser nämligen ut som en lykta. Den har även en inbyggd LED-belysning som sprider ett varmt sken, perfekt för att skapa en mysig stämning på uteplatsen.

Vad innehåller förpackningen?

Förutom Thermacell Lanterna innehåller förpackningen även 3 mattor med myggmedel och en gaspatron. Detta ger dig upp till 12 timmars skydd. Om du vill få ett ännu längre skydd behöver du köpa till fler mattor.

För vem passar Thermacell Lanterna mot myggor?

Thermacell Lanterna är ett utmärkt myggskydd för dig som vill bli av med mygg på exempelvis terrassen, balkongen eller uteplatsen. Designen i form av en lykta passar bra på bordet och sprider dessutom ett behagligt ljussken.

En myggmaskin är ett bra, och framför allt effektivt, alternativ till vanliga myggdödare och myggfångare. Till skillnad från myggspray innehåller den dessutom inga starka kemikalier som kan vara farliga att andas in och få på huden.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Thermacell Lanterna för att bli av med mygg”