Copper Spur HV3 Expedition 4-säsongs

5.475 kr

Copper Spur HV3 Expeditionär ett lätt tremannatält som klarar snö såväl som kraftiga vindar. Perfekt för expeditioneri tuffare terräng.

Läs mer


Denna vara kommer med FRI FRAKT

1 i lager

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Artikelnr: BD329HV3Z Kategorier: , , , , GTIN: 841487123703

  • Slitstarkt tält för tre personer
  • Anpassat för 3+ säsonger
  • Gott om förvaringsutrymmen
  • Utmärkt ventilation

 

Slitstarkt tremannatält för 3+ säsonger

Copper Spur HV3 Expedition är ett tremannatält för 3+ säsonger. Detta innebär att du kan använda det året om, även under de flesta vinterväder. Tältets robusta bågsystem av typen kupoltält gör att det klarar tuffa väderförhållanden med snö och hårda vindar. Det är dock inte lämpat för riktigt extrema förhållanden, till exempel på fjället.

Yttertältet är tillverkat av extra slitstark rip-stop nylon för bästa möjliga hållbarhet och stabilitet, trots skiftande temperatur och luftfuktighet. Det är dessutom silikonbehandlat för ännu bättre vattentålighet. Golvet har heltejpade sömmar och en vattenpelare på 10 000 mm.

Gott om utrymme och förvaring

Du fäster tältkroppen enkelt på den robusta ramen med hjälp av ultralätta clips. De vertikala väggarna och välplacerade plastclipsen ger dig optimalt med utrymme inuti tältet. Golvarean mäter 3,8 m2 och takhöjden 104 cm.

Om du vill hålla sovytan fri från prylar kan du förvara din utrustning i tältets två absider. Båda absiderna har en area på 0,8 m2. Inne i tältet finns dessutom flera förvaringsfickor och fästen. Dessa kan du använda för att förvara, organisera och hänga upp mindre tillbehör.

Stora dörrar och god ventilation

Tack vare de stora dörrarna får du och ditt sällskap enkel tillgång till tältet. Dörrarna har dessutom dubbla blixtlås för extra hållbarhet. Blixtlåsen är ljudlösa för att inte störa sömnen hos övriga tältgäster om någon måste ut på natten. De har dessutom stora öglor för enkel användning även med handskar.

I taket finns ett stort ventilationsfönster i mesh som också går att använda som förvaringsficka. Du kan också öka luftflödet inuti tältet genom att öppna upp dörrarna. De har nämligen dubbla lager, varav ett i mesh. Detta fungerar också som myggnät.

För vem passar Copper Spur HV3 Expedition tält?

Copper Spur HV3 Expedition från Big Agnes är ett bra val för dig som vill ha ett tält som går att använda året om. Detta tält är nämligen anpassat för 3+ säsonger, vilket innebär att du även kan använda det på vintern. Det är emellertid inte anpassat för riktigt extrema väderförhållanden som exempelvis på fjället.

Det kan också vara ett bra alternativ för dig som vill ha ett lättare tremannatält. De lättviktiga materialen gör att Copper Spur HV3 Expedition bara väger 2,8 kg, vilket gör detta till ett lättviktstält. Detta gör det enkelt att bära med i packningen, även i tuffare terräng.

Vill du ha ett mindre tält för två personer har vi det också – Copper Spur HV2 Expedition.

 

SPECIFIKATIONER

  • Vikt: 2490 gram
  • Inneryta: 229 cm x 178-158 cm x 104 cm
  • Huvudhöjd: 104 cm
  • Packad storlek: 51 cm x 20 cm
  • Absidens storlek: 0.8m (per sida)

Ett perfekt val för den som är på jakt efter ett tält som står riktigt stadigt och är utrustat för de tuffaste väderförhållandena.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Copper Spur HV3 Expedition 4-säsongs”

Beredd – Överlevnad – Äventyr

Beredd – din webbshop med det bästa inom friluftsliv, camping & prepping.

KONTAKT / KUNDTJÄNST

9-16 vardagar
info@beredd.se

076-259 54 07

Org nr: 559277-5265
Always Ready Sweden AB
Rökerigatan 19, 121 62
Johanneshov