Outwell Rosedale 4 PA – uppblåsbart fyrmannatält

4.678 kr

Lättrest fyrmannatält från Outwell med Rigid Air-teknik. Generös takhöjd, två separata sovrum och utmärkt ventilation erbjuder optimal komfort under campingturen.

Läs mer

4 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD465GN4P Kategorier: , , , , , , GTIN: 5709388109811
  • Rigid Air – luftkanaler istället för tältstänger
  • Generös takhöjd – 210 cm
  • Två separata sovutrymmen
  • God ventilation med myggnät

Rymligt fyrmannatält från Outwell

Outwell Rosedale 4 PA är ett rymligt fyrmannatält som passar utmärkt för två par såväl som för kompisarna eller barnfamiljen. Totalt har tältet fyra rum: två sovkabiner, ett stort allrum och en absid. Sovutrymmet kan också användas som ett enda stort rum.

Takhöjden ligger på generösa 210 cm i allrummet, vilket gör att du kan stå upprätt utan problem. I sovkabinen är takhöjden 200 cm på den högsta punkten. Din utrustning kan du med fördel förvara i absiden så att den inte behöver ta upp plats inuti tältet.

Rigid Air-teknik

Rosedale 4 PA är utrustad med Outwells innovativa Rigid Air-teknik som använder uppblåsbara luftkanaler istället för traditionella tältstänger. Detta gör tältet extra enkelt att slå upp, även för dig som tältar själv med barn.

Det enda du behöver göra är att blåsa upp kanalerna med hjälp av den medföljande pumpen. Luftkanalerna har tre rejäla lager och står därför emot de flesta utmaningar. Skulle en luftkanal eller övrig del av tältet gå sönder får du dock med ett smidigt reparationskit.

Står emot de flesta väder

I och med att Rosedale 4 PA är ett pålitligt 3-säsongstält går det bra att använda under vår, sommar och höst. Rigid Air-tekniken, den aerodynamiska formen och stormlinorna gör att tältet klarar kraftigare vindar på upp till 24 m/s.

Yttertältet är tillverkat av Outtex® 4000 Select, ett slittåligt polyestermaterial med en vattenpelare på 4000 mm. Dess heltejpade sömmar ger ett optimalt skydd mot naturens utmaningar.

Tältet har förstärkningar på extra utsatta ställen och ett fastsytt golv av slitstark polyeten. Solskyddet vid tältets ingångar är dessutom helt regnsäkert och ger ett ännu bättre skydd mot nederbörd.

Sovkabin med lågt ljusinsläpp

De extra mörka tak- och väggpanelerna i sovkabinen bäddar för en extra god natts sömn, även under de ljusaste sommarnätterna. Här finns även en gardin du kan dra ner över luftventilen för ett ännu mindre ljusinsläpp. Perfekt för dig som campar med barn.

Innerdörren till sovutrymmet är utrustad med både dragkedja och magnetremsa. Dragkedjan är bra för en ordentlig stängning medan magnetremsan gör tillträdet till sovkabinen extra tyst.

Tonade fönster och extra sidodörr

De tonade fönstren skyddar mot sol och insyn samtidigt som de ger ett behagligt ljus inuti tältet. Fönstren har även hoprullningsbara gardiner som du kan justera beroende på önskat ljusinsläpp.

Tältet har två dörrar för enklare access till tältet. Båda dörrarna har ett sol- och regnskydd och är utrustade med insektsnät för optimal ventilation under årets varmaste dagar. Det finns även en stor luftventil på baksidan som förbättrar luftflödet och minskar risken för kondens.

Många praktiska funktioner

Outwell Rosedale 4 PA är utrustat med flera smarta funktioner som kan underlätta din campingtur. En av dem är förvaringsfickorna i nät som finns inuti tältet. Med hjälp av dem kan du enkelt hålla koll på dina viktigaste prylar.

Här finns även Outwells omtyckta HookTrack System som gör att du kan hänga upp belysning eller föremål i taket. Både inner- och yttertält har dessutom kabelgenomföringspunkter som tillåter dig att förse tältet med el.

För vem passar Outwell Rosedale 4 PA?

Om du vill ha ett pålitligt fyrmannatält till ett bra pris kan Rosedale 4 PA vara ett bra val. Tältet går att använda under större delen av året och klarar av de flesta väder. Det är dessutom enkelt att slå upp, även av en ensam person.

Eftersom sovkabinerna går att separera passar tältet utmärkt för två par. Det är också ett bra tält för familjen eftersom sovkabinen har ett lågt ljusinsläpp och tysta magnetremsor som inte stör sovande barn.

Med tanke på den höga vikten (18 kg) är Rosedale 4 PA inte optimalt för längre vandringar eller cykelturer. Allra bäst passar det på campingen eller på tomten som ett extrahus till gästerna.

Fakta

  • Tunneltält
  • För fyra personer
  • Två dörrar
  • Packad vikt 18 kg
  • Packad storlek 77 x 35 cm
  • För 3 årstider

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Outwell Rosedale 4 PA – uppblåsbart fyrmannatält”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]