Vandringsstavar Silva Trekking 3Z

(1 kundrecension)

979 kr

Vandra bekvämt och säkert med Silvia Trekking 3Z vandringsstavar. Ergonomisk design med greppvänliga handtag och justerbar längd.

Läs mer

39 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Just nu får du 15% på denna produkt!
Ange rabattkoden Maj15p i kassan.

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: BD198BLZZ Kategorier: , GTIN: 7318860192920
 • Bra grepp – handtag med anti-halk-grepp
 • Justerbara – rätt längd för vandring och förvaring
 • Synlighet – vandra i mörkret med reflexer
 • Lätt vikt – lättviktigt aluminiummaterial

Silvia Trekking stavar är gjorda för ergonomisk vandring

Silva Trekking 3Z är stavar med hög kvalitet till ett rimligt pris. Först och främst är de gjorda för att ge dig ett gott stöd när du är ute på vandring oavsett längd. Speciellt under längre turer då du har tung packning kommer du att uppskatta hur dessa stavar avlastar rygg och knän.

Dessutom ger de dig en stabil träning till vardags om du vill genom att du aktiverar överkropp och armar mer.

Ergonomisk utformning

Silvia Trekking är vandringsstavar med ergonomisk utformning. De har handtag med skumgummimaterial som säkrar att dina händer inte halkar. Du får ett gott grepp och kan även dra nytta av de smarta öglorna för handleden.

Vandringsstavar med lätt vikt

Den lätta vikten är viktig och bidrar till att du verkligen upplever att stavarna ger något. Du slipper få känslan av att du släpar omkring på dem. Dessutom är de gjorda av aluminium. Det ger fin slitstyrka, god styvhet och ett naturligt skydd mot rost. Perfekt när du är ute och går under regniga dagar och på vintern!

Flexibla och justerbara stavar

Se lite närmre på detaljerna för Silvia Trekking 3Z för här finns flera viktiga detaljer. Dels är det enkelt att justera stavarnas längd. Det gör det möjligt för dig att få den längd som passar din fysik bäst men ger också en enklare förvaring. Bara att fälla ihop när det är färdigvandrat!

Tippen längst ner går att plocka av. Du kan använda en spets av gummi eller en av volfram (tungsten). Det innebär att du väljer tipp i enlighet med den terräng som du är ute och går i. I grov terräng väljer du den hårda spetsen och på asfalt väljer du den av gummi. Smart och användbart för dig som kommer att använda dina vandringsstavar regelbundet på olika platser.

Reflexer och greppvänliga handtag

De greppvänliga handtagen är mycket bra då du inte vill slita på händerna och tycker att det är viktigt att staven inte glider ur handen oavsett om du har handske på dig eller inte.

Dessutom kan det här ses som ett mycket säkert val för dig som tycker om att vara ute och gå på kvällen. Stavarna har försetts med reflexer som säkrar att du syns ordentligt då du är ute och motionerar med vandringsstavar vid en väg när det är mörkt.

Vem kan ha nytta av Silvia Trekking 3Z vandringsstavar?

Om du är ute efter ett par prisvärda vandringsstavar som håller hög kvalitet kan Silvia Trekking 3Z passa dig. Det här är stavar som är gjorda för att ge komfort och stöd vid vandring med eller utan ryggsäck. Samtidigt är de ett smart hjälpmedel för att träna bättre och öka konditionen och styrkan.

Fakta

 • Längd: 115-140 cm
 • Material: Skumgummi och aluminium
 • Vikt: 2 x 280 gram
 • Handtag med justerbara band
 • Spets av tungsten eller gummi
 • Med reflexer

1 recension av Vandringsstavar Silva Trekking 3Z

 1. Rickard A

  Schyssta gåstavar till ett bra pris och skönt grepp för händerna.

Lägg till en recension

Du gillar kanske också