LifeStraw Go Bottle – flaska med vattenfilter

470 kr645 kr

Lättanvänd vattenflaska med reningsfilter. LifeStraw har en livslängd på upp till 4000 liter vatten, motsvarande hela vattenbehovet för en människa i fem år. Idealisk för vandring, utlandsresor, campingturer eller nödsituationer.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • Lättanvänd filterflaska för rening av dricksvatten
  • Har en livslängd på upp till 4000 liter vatten
  • Rensar bort sand, parasiter, bakterier, kemikalier och mikroplaster
  • Utbytbara filter
  • Innehåller vattenflaska, filter, kork med silikonmunstycke samt karbinfäste

Kompakt filterflaska för påfyllning ur sjöar, vattendrag och kranar

LifeStraw Go Bottles läckagesäkra och smidiga flaska med vattenrening är praktisk att använda vid såväl friluftsaktiviteter som vid nödsituationer. Flaskan finns i två olika storlekar, 650 ml respektive 1 liter, vilket ger ytterligare valmöjligheter för varje persons specifika behov. Flaskan går dessutom utmärkt att göra ren i diskmaskin efter att det utbytbara filtret avlägsnats. Med flaskan medföljer filter, en kork med silikonmunstycke samt en karbin för fäste i packning eller vid bälte.

Vattenrenare med lång livslängd och effektiv rensning

Filterflaskan har utbytbara filter som renar upp till 100 liter vatten vardera, och en total kapacitet på upp till 4000 liter vatten. Detta ger denna vattenrenare en mycket lång livslängd på upp till 5 år. Flaskan är fri från BPA / Bisfenol A, och tar effektivt bort kemikalier, mikroplaster, sand, smuts, bakterier och parasiter.

Go Bottle bidrar till bättre vatten för andra

Efter att ha utvecklat LifeStraw för vattenrening i olika utvecklingsländer har produkterna även etablerats som omtyckta produkter för konsumenter. Företaget bakom LifeStraw har många biståndsarbeten och välgörenhetsprojekt som syftar till att bidra med rening av vatten i områden med stora behov. I arbetet ingår bland annat donering av vattenfilter till skolor.

Fakta LifeStraw Go Bottle

Volym650 ml1000 ml
Nettovikt:240 gram245 gram
CertifieringUS EPA, NSF 42 & NSF P231US EPA, NSF 42 & NSF P231
Kapacitet5 år / 4000 liter5 år / 4000 liter
ReningParasiter, bakterier, smuts, kemikalier, sand och plasterParasiter, bakterier, smuts, kemikalier, sand och plaster
Reningsnivå99,999 %99,999 %
Färg

Blå, Genomskinlig, Grå, Grön

Volym

1000 ml, 650 ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LifeStraw Go Bottle – flaska med vattenfilter”