Timberland Lincoln Peak Sandal Svart (Dam)

720 kr

Timberlands Lincoln Peak-sandaler är perfekta för aktiva dagar utomhus. Med justerbara remmar och en gummisula som ger bra grepp klarar de alla typer av terräng. Sandalerna har en EVA-fotbädd för extra komfort och tillverkas med återvunnen ReBOTL™-tyg och premiumläder. Perfekta för hållbarhet och stil med varje steg.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , ,
Beskrivning
  • ReBOTL™-tyg och premiumläder: Ovandelen av sandalerna är tillverkad med ReBOTL™-tyg som innehåller minst 50% återvunnen plast samt Timberland® Premium Leather, vilket garanterar hållbarhet både för dig och miljön.
  • Justerbara remmar: Sandalerna har säkerhetsjusterbara remmar som ser till att de sitter bekvämt och håller sig på plats även på varierande terräng.
  • EVA-fotbädd och mellansula: Sandalerna är utrustade med en EVA-fotbädd och en kompressionsgjuten EVA-mellansula som ger utmärkt dämpning och komfort under hela dagen.
  • Gummisula med mönster: Gummisulan har ett kraftfullt mönster som erbjuder extra grepp och stabilitet, vilket gör sandalerna perfekta för olika underlag.
  • Ansvarsfullt läder: Timberland stödjer ansvarsfull tillverkning av läder genom sitt medlemskap i Leather Working Group, vilket garanterar hög standard på deras lädermaterial.
Storlek

35,5, 37, 38, 39

Du kanske också gillar

505 kr
148 kr
764 kr
1.839 kr
4.691 kr