1. Köp

Köp av produkter hos Beredd och Always Ready Sweden AB innebär samtidigt godkännande av våra Allmänna köpvillkor. Vid beställning av en produkt över Internet föreligger bindande köpeavtal. Köpet är genomfört så snart som köpet bekräftas på skärmen. Beställningar kan göras via webbshopen samt via e-post till info@beredd.se.

2. Pris

Priserna är angivna i svenska kronor. Alla priser är inklusive moms, 25%. Vid förändring av pris från leverantören, förbehåller sig Beredd rätten att ändra dessa priser/villkor med omedelbar verkan. Beredd och Always Ready Sweden AB reserverar sig för eventuella felaktigheter och prisändringar. 

3. Säker betalning med Ecster betallösning

3.1 Betalningsalternativ

Beredd erbjuder en rad olika och säkra betalningsalternativ genom Ecster betallösning. Dessa omfattas av Swish, Kort (bankkort/debetkort/kreditkort) genom Visa och Mastercard samt fakturabetalningar.

4. Orderbekräftelse och leverans

Efter erlagd order kommer du automatiskt att få en orderbekräftelse på mail. Om produkten är en lagervara har vi som ambition att skicka den inom 1-3 arbetsdagar. När produkten är skickad får du ett nytt mail med spårningslänk. 

Leverans sker genom DB Schenker. Du kan välja att hämta ut det via ditt närmaste ombud (Parcel ombud) baserat på ditt postnummer alternativt få den hemlevererad genom Parcel Hemleverans. 

Vi debiterar 250 kronor för ej uthämtade varor. Om du ångrar ditt köp efter att varan/varorna har skickats från vårt lager behöver du hämta ut paketet hos ditt ombud och skicka tillbaka det till oss.

5. Öppet Köp, Retur eller Ångerrätt

14 dagars ångerrätt gäller enligt distansköpslagen. Det är konsumenten som står för en eventuell returfrakt. Om en produkt är skadad eller om den inte motsvarar vår beskrivning är du skyldig att informera detta, inom 14 dagar från dagen du hämtat ut produkten eller att den blivit levererad, till info@Beredd.se. Därefter behöver du returnera den oanvända varan inom ytterligare 7 dagar till Always Ready Sweden AB på adress:

Always Ready Sweden AB
Rökerigatan 19
121 69 Johanneshov