Teva Midform Fray sandaler (dam)

427 kr

Midform Fray sandaler är idealiska för både stadslivet och heldagsäventyr. Med justerbara, hållbara remmar av återvunnen REPREVE® polyester och snabb torkning, erbjuder de en kombination av stil och komfort. EVA-skum mellansula ger extra dämpning medan gummisulan säkerställer hållbarhet och grepp. TevaForever återvinningsprogram gör dem dessutom miljövänliga.

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategorier: , , ,
Beskrivning
  • Snygg och hållbar design: Den nya Midform Fray har fransiga, rutiga remmar tillverkade av återvunnen plast, vilket ger en unik och miljövänlig look. Remmarna är gjorda av REPREVE® polyester garn från Unifi, som är spårbart och verifierbart.
  • Justerbar och bekväm passform: Sandalen har flera justerbara punkter som gör att du kan få den perfekta passformen. Universal Strapping System™ stödjer foten och tål hårt slitage.
  • Snabb och enkel stängning: Sandalen har en enkel krok-och-slinga-stängning som gör att den snabbt kan tas av och på samt att passformen kan justeras perfekt.
  • Lättviktskomfort: Sandalen är utrustad med en lätt EVA-skum mellansula som ger extra dämpning för maximal komfort under hela dagen.
  • Hållbar och återvinningsbar: Gummiyttersulan ger hållbarhet och bra grepp. Dessutom är denna stil återvinningsbar genom TevaForever-programmet, vilket innebär att sandalerna aldrig kommer att hamna på en soptipp.
Storlek

37, 38, 39, 40

Färg

Frazier Black

Du kanske också gillar

2.597 kr
319 kr
1.794 kr
972 kr
712 kr
299 kr
394 kr