Casall Sculpture Running Tights träningstights (dam)

855 kr

Casall Sculpture Running Tights är idealiska för kvinnliga löpare som söker ultimat stöd, flexibilitet och hållbarhet. Tillverkade i återvunnet material med 4-vägs stretch och reflekterande detaljer för ökad synlighet. Dessa hellånga tights är squat-proof och har en insydd midjeficka, vilket gör dem perfekta för intensiva träningspass där du behöver ha med värdesaker.
Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Sculptify® tyg: Tightsen är tillverkade i Casalls högpresterande Sculptify® tyg, vilket ger en optimal balans mellan kompression, styrka och flexibilitet. Tyget har en formande effekt och maximal flexibilitet med 4-vägs stretch. De är tillverkade i 59% återvunnen polyamid och 41% Lycra.
  • Hållbarhet: Dessa tights är designade för att tåla upp till 200 tvättar och utlovar att behålla sitt utseende och komfort.
  • Reflexdetaljer och säkerhet: Tightsen har vita reflexdetaljer längs sidorna och i benavsluten vilket ökar synligheten och säkerheten under löpning i mörker.
  • Komfort och passform: Med normal midjehöjd, dragsko i midjan och laminerade platta sömmar som förhindrar skav, erbjuder tightsen hög komfort under träning.
  • Ytterligare funktioner: Produkterna inkluderar en insydd ficka i midjan för småsaker och är squat-proof vilket garanterar att de inte blir genomskinliga under belastning.
Färg

Liquid Black

Storlek

36, 38, 40, 42

Du kanske också gillar

1.948 kr
1.127 kr
1.791 kr
457 kr
764 kr
950 kr