Casall Crease High Waist Tights träningstights (dam)

641 kr

Casall Crease High Waist Tights är för dig som älskar gymträning och söker bekvämlighet och stil. De supermjuka tightsen i Smooth Shaping®-material har en hög midja och hjärtformad skärning som framhäver dina kurvor. Hållbar nog att se ny ut efter 200 tvättar, dessa squat-proof tights är idealiska för intensiva träningspass.

Läs mer
Beskrivning
  • Material: Tillverkade i Casalls signaturmaterial Smooth Shaping® med lätt glans, vilket ger en mjuk och bekväm känsla samtidigt som materialet är slitstarkt.
  • Design: Hög midja och hjärtformad skärning bak vid slutet av midjebandet ger en smickrande passform, medan rynkdetaljer på vaderna ger en unik stil.
  • Hållbarhet: Casalls hållbarhetsgaranti innebär att tightsen kommer att se ut och kännas som nya även efter 200 tvättar.
  • Funktion: Squat proof och hellång design, vilket innebär att de håller sig på plats och är ogenomskinliga under träning.
  • Skötsel: Tvättas i 40° C, utan blekning eller torktumling; strykning på låg värme och undvik kemtvätt och mjukmedel för att bibehålla materialets kvalitet.
Färg

Black, Evening Red

Storlek

XS, S, M, L

Du kanske också gillar

148 kr
1.299 kr
-43%
Outlet
Det ursprungliga priset var: 344 kr.Det nuvarande priset är: 196 kr.
1.994 kr
833 kr
698 kr
375 kr
1.389 kr