Caterpillar 2.0 WP kängor (herr)

2.200 kr

Caterpillar Colorado Grader är idealiska för män som värdesätter hållbarhet och stil. Med vattentätt läder, en vadderad skumsula, och lätt EVA-mellansula, erbjuder dessa kängor utmärkt komfort och skydd. Med den tidlösa designen och robusta gummisulan får du oslagbart grepp och pålitlighet. Perfekta för både utomhusaktiviteter och vardagsbruk!

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • WP Full grain leather: Skon är tillverkad av fullnarvigt läder som är vattentätt, vilket ger långvarigt skydd mot väta samtidigt som det bibehåller hållbarheten och en elegant yta.
  • Mjukt andningsbart nylonmeshtyg: Både den inre fodringen och sockfodret är tillverkade av mjukt och andningsbart nylonmeshtyg, vilket ökar komforten genom att de håller fötterna svala och torra.
  • Stötdämpande sula: En sula i skum erbjuder extra komfort genom hela dagen, då den absorberar stöten från varje steg och minskar trötthet i fötterna.
  • Strobel-konstruktion och cementkonstruktion: Strobel-konstruktionen ökar flexibiliteten och minskar spill under produktionen, medan den cementerade konstruktionen säkerställer en stark och hållbar sammanfogning av skons olika delar.
  • Hållbar gummiyttersula: T1464 är en slitstark gummiyttersula som ger utmärkt grepp och hållbarhet, vilket säkerställer säkerhet och stabilitet på olika underlag.
Färg

Black

Storlek

41, 42, 43, 44, 45

Du kanske också gillar

698 kr
1.898 kr
1.736 kr
462 kr
1.698 kr
1.260 kr
1.200 kr
1.898 kr