Icebreaker 260 Tech LS Half Zip underställströja (herr)

1.479 kr

Icebreaker 260 Tech LS Half Zip underställströja i 100 % merinoull är idealisk för aktiva män som älskar vintersport. Dess mjuka och lätta material ger naturlig termoreglering och odörkontroll. Med kilar under armarna och förskjutna sömmar är den designad för optimal rörlighet och komfort. Perfekt för skidåkning, snöskovandring och andra kyliga aktiviteter. Funkar lika bra till vardags som i skidspåret!

Modellen är 187 cm lång och har ett midjemått på 81 cm. Han bär storlek M.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Material: Tillverkad av 100 % merinoull, vilket är en mjuk, lätt och naturligt odörresistent fiber som anpassar sig till temperaturen. Denna ull håller dig varm under kalla förhållanden och sval när det är varmt.
  • Design för rörlighet: Inkluderar kilar under ärmarna, vilket ger ökad rörlighet och komfort för aktivt bruk, perfekt för skidåkning.
  • Komfortsöm: Förskjutna axelsömmar och flatlocksömmar minskar risken för skav och förbättrar komforten under flera lager kläder.
  • Sidopanelkonstruktion: Bakskjutna sidsömmar bidrar ytterligare till att minska skav och ökar bärkomforten vid långa pass i kallt väder.
  • Värmeeffektivitet: Konstruerad som ett effektivt baslager för extremt kalla månader, vilket gör den till ett oumbärligt plagg för kalla väderaktiviteter.
Färg

Black

Storlek

M, L, XL, XXL

Du kanske också gillar

-25%
Outlet
Det ursprungliga priset var: 970 kr.Det nuvarande priset är: 728 kr.
494 kr
1.267 kr1.269 kr
256 kr
1.248 kr