Timberland DWR Puffer Jacket vinterjacka (herr)

1.854 kr Rek. pris: 1.999 kr

Timberlands tåliga vattenavvisande pufferjacka är en ultimat vinterjacka för äventyraren som söker skydd och komfort i alla väder. Tillverkad av 100% nylon med polyesterisolering, som gör den både hållbar och miljövänlig. Med justerbar huva och dragkedjefickor håller den dig varm och torr under dina utomhusaktiviteter.

Modellen är 188 cm och bär storlek M.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattenavvisande material: Jackan är tillverkad av 100% Nylon med ett förstärkt vattenavvisande ytterlager som effektivt motstår fukt, oavsett väderförhållanden.
  • Miljövänlig isolering: Isoleringen består av 100% återvunnen polyester, vilket kommer från gårdar som inte använder genmodifierade frön, vilket gör jackan till ett hållbart val.
  • Funktionella detaljer: Utrustad med justerbara manschetter och en justerbar huva med snörlås för att skydda mot kyla. Jackan inkluderar även dragkedjefickor och stilfulla armbågslappar för att förstärka materialet.
  • Lättviktig design: Trots sin robusta konstruktion har jackan en låg vikt av 62 g/m², vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter utan att tynga ned dig.
Färg

Black, Wheat Boot/Black

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du kanske också gillar

494 kr
1.798 kr
400 kr
2.149 kr
1.794 kr
945 kr