Craft Core Dry Fuseknit Set underställsset (dam)

561 kr Rek. pris: 636 kr

Craft Core Dry Fuseknit Set är designat för aktiva kvinnor som njuter av vinterträning. Med innovativ Fuseknit-teknologi ger det optimal komfort och temperaturreglering vid kyliga förhållanden. Tillverkat av återvunnen polyestermix, passar detta underställ utmärkt för de flesta vinteraktiviteter och erbjuder effektiv fukttransport och en figurnära passform för ökad rörelsefrihet.

Läs mer
Beskrivning
  • Återvunnen polyestermix: Core Dry Fuseknit Set är tillverkat av återvunnen polyester som bidrar till effektiv fukttransport och temperaturreglering, vilket gör plaggen ideala för träning i kyliga förhållanden.
  • Sömlös Fuseknit design: Den innovativa Fuseknit-teknologin kombinerar sömlöst stickade delar med strategiskt placerade sömmar, vilket ger färre sömmar för förbättrad komfort och en ergonomisk passform.
  • Zonanpassade strukturer: Plaggen har unika zonanpassade strukturer som erbjuder optimal temperaturreglering, vilket håller dig bekväm under olika vinteraktiviteter.
  • Platta, följsamma sömmar: De platta och följsamma sömmarna minskar risken för irritation och ger en tight passform som anpassar sig till kroppen.
  • Material och skötsel: Setet består av 58% återvunnet polyamid och 42% polyester, vilket kombinerar hållbarhet med funktionalitet, och är enkelt att sköta.
Färg

Black

Storlek

S, M, L, XL

Du kanske också gillar

1.457 kr
679 kr
288 kr
-20%
Outlet
Det ursprungliga priset var: 406 kr.Det nuvarande priset är: 325 kr.
638 kr
252 kr
2.352 kr
8.636 kr8.977 kr