Craft Core Wool Merino Set underställsset (dam)

974 kr

Craft Core Wool Merino Set är idealiskt för kvinnor vid låg- till medelintensiva aktiviteter som vandring, utförsåkning och jakt. Den mjuka merinoull- och polyesterblandningen ger värme och komfort även i fuktiga förhållanden. Med en bekväm passform och naturligt fräsch känsla håller du dig bekväm i temperaturer från -15 ºC till -5 ºC.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Materialkombination: Craft Core Wool Merino Set är tillverkat av en blandning av 47% polyester, 42% merinoull och 11% polyamid, vilket ger en optimal balans mellan värme, komfort och hållbarhet.
  • Temperaturreglering: Den mulesing-fria merinoullen tillsammans med den funktionella polyesterblandningen erbjuder effektiv temperaturreglering, idealiskt för aktiviteter med låg till medel intensitet samt håller dig varm mellan -15 ºC till -5 ºC.
  • Värme i vått tillstånd: Utformade för att värma även när de blir våta, vilket gör dem till ett praktiskt val för utomhusaktiviteter i olika väderförhållanden.
  • Naturlig odörförhindring: Merinoullens naturliga antibakteriella egenskaper bidrar till att hålla plaggen fräscha, vilket minskar behovet av frekvent tvättning.
  • Ergonomisk och normal passform: Det ergonomiska snittet garanterar god rörelsefrihet, med en normal passform som erbjuder både komfort och stil.
Färg

Black Melange, Juniper/Mela

Storlek

S, M, L

Du kanske också gillar

471 kr
2.343 kr
638 kr
1.885 kr
2.199 kr
1.070 kr
1.323 kr