Black Diamond Fineline Stretch Rain Shell regnjacka (herr)

855 kr

Vädertålig och funktionell regnjacka i herrmodell med smal passform. Ger dig full rörelsefrihet och passar därför bra för alla typer av utomhusaktiviteter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vind- och vattentålig
  • 10 000 mm vattenpelare
  • Smal och stretchig passform
  • Går att packa ihop i bröstfickan
  • Klätterhjälmkompatibel huva

Funktionell skaljacka för alla utomhusäventyr

Fineline Stretch Rain Shell är en regnjacka för herr som passar lika bra på vandringen som på löprundan. Jackan ger dig ett fullgott väderskydd tack vare Black Diamonds BD.dry™-teknologi, ett material som är helt vatten- och vindtätt, men samtidigt andningsbart.

Med en vattenpelare på 10 000 mm kan du vara säker på att hålla dig torr även om himlen öppnar sig. Fineline Stretch Rain Shell går dessutom att packa ihop i den ena bröstfickan, vilket gör den smidig att bära med i packningen om du är osäker på väderleken.

Smal passform för optimal rörelsefrihet

Fineline Stretch Rain Shell är utformad för att ge dig fullständig rörelsefrihet och flexibilitet. Regnjackan har en kroppsnära passform vilket i kombination med det ultrastretchiga materialet gör att du kan röra dig obehindrat, även i mer teknisk terräng.

Både ärmslut och midja går att justera för att öka alternativt minska luftflödet. Du har också en hög krage som skyddar mot vind samt en klätterhjälmkompatibel huva. Det vattentäta YKK-blixtlåset löper längs hela framsidan och bröstfickan erbjuder säker förvaring.

När passar Fineline Stretch Rain Shell?

Om du är ute efter en mångsidig och funktionell regnjacka kan Fineline Stretch Rain Shell vara ett bra val. Förutom att vara extremt väderbeständig är jackan komfortabel att bära tack vare dess genomtänkta passform och goda andningsförmåga.

Fineline Stretch Rain Shell kan vara ett extra bra val för dig som ofta rör dig i teknisk terräng, exempelvis löptränar i skogen eller klättrar. Det kan också vara ett alternativ om du vill ha en lätt och kompakt skaljacka att bära med i packningen.

Fakta Black Diamond Fineline Stretch Rain Shell

Storlekar:XS – XL
Passform:Smal
Vikt:280 g
Dragkedja:YKK
Material:100% nylon
DimensionerN/A
Färg

Black, Kingfisher, Octane

Storlek

XS, S, M, L, XL

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Black Diamond Fineline Stretch Rain Shell regnjacka (herr)”

Du gillar kanske också

You may also like