Black Diamond Liquid Point Shell skaljacka (dam)

2.053 kr Rek. pris: 3.399 kr

Funktionell regnjacka för dam av slitstark och vädertålig GORE-TEX med klätterhjälmskompatibel huva, vattentät YKK-dragkedja och goda ventilationsmöjligheter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Skaljacka med membran av GORE-TEX Paclite
  • Skyddar mot regn och vind
  • Tvåvägsdragkedja i armhålan
  • Justerbar och klätterhjälmskompatibel huva

Pålitlig regnjacka för dam av slitstark GORE-TEX

Liquid Point Shell från Black Diamond är en vädertålig skaljacka för dam som håller dig torr om vädret plötsligt slår om. Jackan är tillverkad av slitstark GORE-TEX Paclite med en slätvävd yta och en DWR-beläggning som ger ett oslagbart skydd mot regn såväl som vind.

Huvan är justerbar och klätterhjälmskompatibel, vilket gör Liquid Point Shell extra passande för dig som håller på med klättring. Den har också en extra hög krage, en dold dragsko i fållen och specialgjutna manschettflikar som hjälper dig att stänga ute fukt och kyla.

Goda ventilationsmöjligheter och vattentät dragkedja

Trots att GORE-TEX är vattentätt har det ändå en god andningsförmåga. Det gör Liquid Point Shell lämplig även för lite svettigare utomhusaktiviteter. Du har också en tvåvägsdragkedja i armhålan som ger ett extra bra luftflöde, perfekt för varmare dagar.

Den högkvalitativa YKK-dragkedjan löper längs hela framsidan och är helt vattentät för ett optimalt väderskydd. Du har också två praktiska sidofickor med blixtlås där du kan förvara värdesaker eller värma händerna.

För vem passar Black Diamond Liquid Point Shell?

Om du vill ha en funktionell och hållbar regnjacka som skyddar dig mot de allra tuffaste stormarna kan Liquid Point Shell vara något för dig. GORE-TEX-tekniken stänger ute både vind och vatten samtidigt som det transporterar bort svettånga för att hålla dig varm och torr.

Det är också möjligt att själv reglera luftflödet, till exempel med hjälp av dragskon i fållen, de specialtillverkade manschettflikarna eller tvåvägsblixtlåset i armhålan. Det gör Liquid Point Shell lämplig att använda även i lite varmare klimat.

Fakta Black Diamond Liquid Point Shell skaljacka

Storlekar:XS – XL
Passform:Normal
Vikt:350 g
Dragkedja:YKK
Material:100% polyester (GORE-TEX)
Färg

Black, Storm Blue

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like