Therm-a-Rest NeoAir Venture uppblåsbart liggunderlag

1.289 kr1.441 kr

Therm-a-Rest NeoAir Venture är ett lätt och prisvärt uppblåsbart liggunderlag som klarar temperaturer ner mot nollan. Väger endast 560 gram och erbjuder god komfort.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning

 

  • Låg vikt – endast 540 gram
  • Prisvärt
  • Tar lite plats i packningen

Prisvärt uppblåsbart liggunderlag från Therm-a-Rest

Med Therm-a-Rests prisvärda liggunderlag NeoAir Venture kan du sova gott under hela sommaren och även en stor del av höst och vår.

Liggunderlaget har ett R-värde på 2,2 och klarar därför temperaturer ner till nästan 0 grader. WaveCore-konstruktion bibehåller värmen som strålar ut från kroppen samtidigt som den skyddar från markens kyla.

Om du vill förlänga säsongen kan du alltid använda ett vikbart underlag i cellplast under NeoAir Venture. På så sätt får du bättre värmeisolering såväl som komfort samtidigt som du skyddar underlaget mot punktering.

Låg vikt och kompakt packstorlek

Med en vikt på endast 540 gram är NeoAir Venture enkelt att bära med, även på längre vandringar och cykelturer. Perfekt för dig som vill packa lätt.

Det kompakta packmåttet på 23 x 11 cm gör dessutom att liggunderlaget inte tar alls upp mycket plats i packningen, faktiskt inte mer än en vattenflaska.

Stabilt och enkelt att blåsa upp

Med en tjocklek på 5 cm ger NeoAir Venture en behaglig sömn. Den rektangulära formen i kombination med de horisontella kanalerna gör dessutom liggunderlaget extra stabilt att sova på.

Den stora WingLock-ventilen gör det enkelt att fylla liggunderlaget med luft. Du kan antingen blåsa upp det med munnen, en elektrisk pump eller med hjälp av den medföljande pumppåsen.

Att tömma liggunderlaget är nästan enklare än att fylla det. Här behöver du bara öppna ventilen och sedan rulla ihop madrassen. Du får dessutom med en smidig packpåse som du kan använda för förvaring.

För vem passar Therm-a-Rest NeoAir Venture liggunderlag?

Therm-a-Rest NeoAir Venture är ett bra val för dig som är ute efter ett prisvärt liggunderlag som du planerar att använda under årets varmare månader. NeoAir Venture är anpassat för årets lite varmare årstider, men är ändå pålitligt vid något lägre temperaturer kring drygt 0 grader.

Om du vill förlänga säsongen kan du alltid köpa till ett liggunderlag i cellplast som du lägger under NeoAir Venture. På så sätt kan du även använda det en bit in på hösten.

Fakta

Regular (R) Long (L)
Längd: 183 cm 196 cm
Bredd: 51 cm 64 cm
Höjd: 5 cm 5 cm
Vikt: 540 g 740 g
R-värde 2,2 2,2
Storlek hoprullad: 23 x 13 cm 28 x 13 cm
Typ av liggunderlag: Uppblåsbart Uppblåsbart
Material: Polyester, polyuretan Polyester, polyuretan
Storlek

Regular, Long

Du gillar kanske också

You may also like