Therm-a-Rest NeoAir XLite uppblåsbart liggunderlag

2.444 kr3.582 kr

NeoAir XLite är ett uppblåsbart liggunderlag från Therm-a-Rest som kombinerar låg vikt med god komfort och imponerande värmeisolering. Perfekt för dig som vill packa lätt.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Uppblåsbart liggunderlag
  • För tre säsonger
  • Låg vikt (endast 350 g)
  • God värmeisolering

Lättviktigt liggunderlag för alla årstider

Therm-a-Rest NeoAir XLite är ett uppblåsbart liggunderlag för dig som vill ha låg vikt utan att kompromissa med varken komfort eller funktion.

NeoAir XLite är faktiskt Therm-a-Rests lättaste liggunderlag, vilket till stor del beror på den strömlinjeformade designen och lättviktiga materialen. Dess kompakta storlek och låga vikt på endast 350 gram gör att liggunderlaget är enkelt att bära med i utrustningen.

Med ett R-värde på 4,2 lämpar sig NeoAir XLite för camping under alla säsonger. Den klarar temperaturer ner till cirka -13 grader. Vid lägre temperaturer bör du dock komplettera med ett underlag i cellplast för extra god värmehållning.

Varmt och bekvämt uppblåsbart liggunderlag

Trots sin låga vikt erbjuder NeoAir XLite utmärkt värmeisolering. Detta tack vare den patenterade teknologin med luftkanaler och dubbla luftfickor istället för traditionell fyllning. Detta förhindrar kall luft från underlaget att nå toppen av liggunderlaget där du ligger.

Kanalerna är av ett värmereflekterande material som absorberar kroppsvärmen och håller dig extra varm genom natten. Till skillnad från många andra liggunderlag har NeoAir XLite dessutom tvärgående kanaler. Detta förbättrar stabiliteten och därmed även sovkomforten.

Packpåse, reparationskit och pumpsäck medföljer

När du köper NeoAir XLite får du även med en smart packpåse i vilken du kan komprimera liggunderlaget. I hoppackat format tar det faktiskt inte mer plats än en vanlig termos.

Du får också med ett reparationskit som du kan använda för enklare reparationer. Perfekt om det råkat gå hål på en luftkanal. Även en pumpsäck ingår för snabb och enkel uppblåsning av underlaget.

För vem passar Therm-a-Rest NeoAir XLite?

Therm-a-Rest NeoAir XLite är ett passande liggunderlag för dig som vill kunna ge dig ut under större delar av året. Med ett R-värde på 4,2 klarar liggunderlaget faktiskt temperaturer ner till runt 13 minusgrader.

Det kan också vara ett bra val för dig som tycker att varje gram och centimeter räknas.  Liggunderlaget väger nämligen inte mer än 350 gram och tar minimalt med plats i packningen. Perfekt för dig som vill packa lätt för att kunna röra dig snabbt.

Fakta

Regular (R) Long (L)
Längd: 183 cm 196 cm
Bredd: 51 cm 64 cm
Höjd: 6,4 cm 6,4 cm
Vikt: 360 g 470 g
R-värde 4,2 4,2
Storlek hoprullad: 23 x 10 cm 28 x 12 cm
Typ av liggunderlag: Uppblåsbart Uppblåsbart
Material: 30D Nylon  30D Nylon

 

Storlek

Regular, Long

Du gillar kanske också

You may also like