Therm-a-Rest RidgeRest Classic hållbart liggunderlag

349 kr468 kr

Therm-a-Rest RidgeRest Classic är ett slitstarkt liggunderlag av polyeten. Använd det som det är, som sittunderlag eller som ett extra lager under ditt vanliga liggunderlag för ökad komfort.

Läs mer
Beskrivning
  • I princip oförstörbart
  • Isolerar mot markkyla
  • Fungerar utmärkt som sittunderlag
  • Låg vikt – endast 400 gram

Hållbart liggunderlag från Therm-a-Rest

Med RidgeRest Classic får du ett extra bra skydd mot markkyla och hårda underlag när du är ute och campar. Underlaget är tillverkat av Therm-a-Rests starkaste material, vilket gör det i princip oförstörbart. Skulle det gå sönder kan du dessutom laga det med vanlig silvertejp.

Underlaget passar utmärkt som ett extra lager till ditt uppblåsbara liggunderlag för att dels isolera mot kyla, men också minska risken för punktering. Du kan också använda det som sittunderlag på dagsutflykten med vännerna eller familjen.

Enkelt att bära med i packningen

Med en vikt på endast 400 gram är Therm-a-Rest RidgeRest Classic enkelt att bära med i packningen, även på lite längre expeditioner.

Rent storleksmässigt är det inte lika kompakt som uppblåsbara modeller med ett packmått på 51 x 21 cm. Å andra sidan kan du enkelt fästa liggunderlaget på utsidan av ryggsäcken så att det inte tar upp plats bland din övriga utrustning.

Håller kvar värme och stänger ute kyla

Madrassen har en vågig yta med kanaler som fångar in och binder kroppsvärmen. Markkylan fångas också upp i kanalerna som är vända mot marken, vilket förhindrar kyla från att stiga upp till toppen.

Tack vare liggunderlagets värmeisolerande förmåga kan du använda det under ditt vanliga liggunderlag för att förlänga säsongen.

Ytterligare en fördel med de innovativa kanalerna är den förbättrade viktfördelningen. Detta ger dig optimal sovkomfort, även om du sover på lite ojämnare underlag.

För vem passar Therm-a-Rest RidgeRest Classic?

RidgeRest Classic från Therm-a-Rest är ett bra val om du vill förbättra värmeisoleringen på ditt nuvarande liggunderlag för att kunna använda det längre. Det tunna underlaget i polyeten fångar upp din kroppsvärme samtidigt som den blockerar markkylan.

Det kan också vara ett passande alternativ om du bara vill skydda ditt liggunderlag mot punktering eller sova extra bekvämt. RidgeRest Classic passar även utmärkt som ett sittunderlag på dagsutflykten.

Kan man använda det som det är, utan annat liggunderlag över? Ja, det går bra, men det är så klart inte alls lika bekvämt som ett uppblåsbart eller självuppblåsbart liggunderlag.

Fakta

Regular (R) Long (L)
Längd: 183 cm 196 cm
Bredd: 51 cm 64 cm
Höjd: 1,5 cm 1,5 cm
Vikt: 400 g 540 g
Storlek hoprullad: 51 x 21 cm 63 x 22 cm
R-värde: 2 2
Typ av liggunderlag: Skummatta Skummatta
Material: Polyeten Polyeten

 

Storlek

Regular, Long

Du gillar kanske också

You may also like