Therm-a-Rest Trail Pro självuppblåsbart liggunderlag

1.398 kr1.698 kr

Therm-a-Rest Trail Pro är ett självuppblåsande liggunderlag fyllt med mjukt skum för god komfort och optimal värmehållning. Går att använda större delen av året.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Självuppblåsande liggunderlag
  • Extra tjockt för att ge ett bra stöd åt ryggen
  • Klarar temperaturer ner till 10 minusgrader

Extra tjockt självuppblåsande liggunderlag

Trail Pro är ett extra tjockt liggunderlag från Therm-a-Rest som erbjuder optimal komfort under campingturen. Liggunderlaget är nämligen extra tjockt med sina 7,6 cm, vilket ger ett bra stöd åt ryggen samtidigt som det skyddar mot ojämnheter på marken.

Eftersom liggunderlaget är självblåsande fylls det med luft automatiskt. Det enda du behöver göra är att öppna upp ventilen. Om du vill göra liggunderlaget lite hårdare kan du naturligtvis blåsa in lite extra luft med munnen.

Kombination av skum och hålrum

Trail Pro har en unik kombination av lättviktigt skum och hålrum. Detta förbättrar liggunderlagets värmeisolering samtidigt som det hjälper till att hålla vikten nere. Det mjuka yttermaterialet är mjukt att sova på även om du använder sovsäcken som täcke.

Trots att Trail Pro är ett självuppblåsande liggunderlag är det relativt lätt med sina 820 gram. Packmåttet på 28 x 11 cm gör det dessutom enkelt att bära med i packningen, även på längre turer.

Går att använda liggunderlaget större delen av året

Therm-a-Rest Trail Pro har ett R-värde på 4,4, vilket betyder att det klarar temperaturer ner till ungefär 10 – 13 minusgrader. Därmed kan du använda det större delen av året, både i varmare och kallare klimat.

Om du vill kunna använda underlaget även under vintern kan det vara en god idé att köpa till ett extra liggunderlag av cellplast som du placerar under Trail Pro. På så sätt klarar det extra låga temperaturer.

För vem passar Therm-a-Rest Trail Pro liggunderlag?

Trail Pro från Therm-a-Rest kan vara ett utmärkt alternativ för dig söker extra komfort utan att behöva kompromissa med vikten allt för mycket. Trail Pro är extra tjockt med sina 7,6 cm och trots att det är självuppblåsande väger det endast 830 gram.

Det kan också vara ett bra alternativ för dig som vill ha ett prisvärt liggunderlag som går att använda större delen av året. Genom att komplettera med ett underlag av cellplast klarar Trail Pro en bra bit under 10 minusgrader utan problem.

Fakta

Regular (R) Long (L)
Längd: 183 cm 196 cm
Bredd: 51 cm 64 cm
Höjd: 7,6 cm 7,6 cm
Vikt: 820 g 1110 g
R-värde 4,4 4,4
Storlek hoprullad: 28 x 22 cm 33 x 23 cm
Typ av liggunderlag: Självuppblåsbart Självuppblåsbart
Material: Polyester, polyuretan Polyester, polyuretan

 

Storlek

Regular, Long

Du gillar kanske också

You may also like