Osprey Ariel 65 L (dam) ryggsäck med justerbar passform

1.791 kr

Rymlig ryggsäck med justerbar passform som klarar tung packning. Formsprutad ryggpanel med utmärkt ventilation, vadderade axelband och höftrem för optimal komfort.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Justerbar passform
  • För tung packning
  • God ventilation
  • Med vattenavvisande DWR-impregnering

En ryggsäck för tung packning

Ariel 65 är en damryggsäck anpassad för tung packning med en volym på 65 liter. Dess slitstarka material i kombination med den genomtänkta konstruktionen gör att du packa med dig det mesta du kan tänkas behöva på vandring, resa eller backpacking.

Du kan enkelt finjustera passformen efter kroppsstorlek och form, då både axelremmar, bröstrem och höftbälte är reglerbara. Här finns också Ospreys innovativa AirScape™-ryggpanel som dels ger stöd och stabilitet, men också en utmärkt andningsförmåga.

Smarta funktioner

Tack vare den genomtänkta designen är det enkelt att komma åt din packning. Här finns till exempel en stor panelöppning med U-dragkedja, en extraficka framtill samt dubbla öglor för isyxor. Du har även ett praktiskt bottenfack för en sovsäck med en invändig avskiljare.

Trots att Ariel 65 har en fluorkarbonfri impregnering som skyddar dina saker från väta ingår även ett regnskydd i köpet.

Om Osprey

Ryggsäckstillverkaren Osprey skapade sin första ryggsäck år 1974 och har sedan dess blivit ett omtyckt varumärke bland friluftsmänniskor världen över. Ospreys ryggsäckar passar både för utomhusaktiviteter i naturen, men också för resor och vardagspendling.

I sin tillverkning fokuserar Osprey framför allt på komfort och hållbarhet. Samtliga ryggsäckar är utformade med användaren i åtanke och är slitstarka nog att hålla för vardagens alla utmaningar. Detta är en av många anledningar att Osprey gjort sig ett namn världen över.

Fakta Osprey Ariel 65

Kapacitet:65 l
Vikt:2,2 kg
Storlek:40 x 75 x 28 cm
Material:Nylon
Färger:Svart, röd
Färg

Black, Ceramic Blue, Claret Red

Storlek

XS/S, M/L

Du gillar kanske också

You may also like