Osprey Daylite Plus 20 L ryggsäck unisex

523 kr Rek. pris: 750 kr

Rymlig och slitstark ryggsäck av återvunnen nylon för kortare utflykter eller vardagsbruk. Rymmer 20 liter och har flera smarta fack för enkel organisering av dina prylar.

Läs mer
Beskrivning
  • Lätt och rymlig
  • Vadderat fodral för dator eller surfplatta
  • Goda anpassningsmöjligheter
  • Tillverkad av återvunnen nylon

Rymlig ryggsäck med smarta fack

Daylite Plus är en rymligare variant av Daylite med en kapacitet på 20 liter. Trots att denna modell rymmer 7 liter mer än Daylite väger den endast 100 gram mer (590 gram). Dess vikt och storlek gör att den passar bra för kortare utflykter, men också som handbagage på resan.

Ryggsäcken har en stor panelöppning med dragkedja samt ett invändigt fack för förvaring av dokument. På insidan finns även en praktisk klämma för säker förvaring av nycklar. På utsidan finns bland annat ett fack för vätskesystem samt två sidofack med stretch.

En viktig skillnad mellan Daylite och Daylite Plus är att Plus-varianten har en vadderad ficka för laptop eller surfplatta. Perfekt för dig som enkelt vill kunna ta med dig din dator på språng.

Utmärkt passform

Daylight Plus bjuder på en utmärkt passform och optimal komfort. Ryggsäcken har bland annat Ospreys innovativa AirSpeed™ ryggpanel som ger extra stabilitet, men också en god andningsförmåga.

De breda axelremmarna är justerbara för att passa alla kroppstyper. Här finns även en bröst- och höftrem, vilket ger en extra god viktfördelning. Bröstremmen är dessutom utrustad med en visselpipa för nödsituationer och höftremmen är avtagbar.

Du har också två kompressionsremmar på sidorna, perfekt för att justera utrymmet inuti ryggsäcken vid behov.

Fakta

Kapacitet: 20 l
Vikt: 0,59 kg
Storlek: 28 x 48 x 24 cm
Material: Nylon
Färger: Röd, svart, blå, grön

 

Färg

Black, Cosmic Red, Dream Purple, Escapade Green/Baikal Green, Green Canopy/Green Creek, Jetstream Blue, Nightingale Yellow Green Tunnel, Palm Foliage Print, Tie Dye Print, Wave Blue

Du gillar kanske också

You may also like