Osprey Farpoint 40 L ryggsäck (herr)

1.588 kr Rek. pris: 1.850 kr

Smidig ryggsäck med hög komfort och en kapacitet på 40 liter. Uppfyller kraven för handbagage och passar därför utmärkt som reseryggsäck.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Smidig och lätt ryggsäck
  • Rymmer 40 liter
  • Uppfyller kraven för handbagage
  • Enkel att justera

Smidig och praktisk ryggsäck från Osprey

Farpoint 40 är en lättviktig och praktisk ryggsäck som passar lika bra i skogen som på flyget. Denna modell uppfyller nämligen kraven för handbagage och går därför utmärkt att använda som ett alternativ till den traditionella rullväskan.

Trots att den rymmer 40 liter packning väger den ändå bara drygt 1,5 kg. Här får du enkel tillgång till dina saker tack vare den stora öppningen. Du har dessutom en mängd smarta fack som kan underlätta organiseringen av dina prylar.

Skön att bära

Även om du packar tungt är Farpoint 40 fortfarande behaglig att bära, även längre stunder. Det beror på det rejäla bärsystemet med en stabil, ventilerad ryggpanel samt bröst- och höftremmar som ger en bättre viktfördelning.

Naturligtvis kan du justera samtliga remmar, även axelremmarna, för att hitta en passform som passar just din kroppstyp. Här finns även ett vadderat handtag på toppen som ger dig ett alternativ till de traditionella axelremmarna.

Smarta funktioner för resenärer

Utöver den rymliga huvuddelen har du även en vadderad ficka för laptops eller surfplattor. Här finns även invändiga kompressionsremmar som dels gör att du kan utnyttja utrymmet till fullo, men som också håller sakerna på plats.

Farpoint 40 bjuder också på en toppficka för mindre prylar samt två stretchfickor för exempelvis vattenflaskor. Inuti väskan finns dessutom en hållare för ID-kort och en nyckelklämma.

Kort om Osprey

Osprey är ett amerikanskt företag som började tillverka ryggsäckar redan år 1974. Det var nämligen då grundaren av verksamheten, Mike Pfotenhauer, sydde sin allra första ryggsäck, vilket kom att bli starten för det numera världskända varumärket.

Idag erbjuder Osprey ett stort sortiment av komfortabla och anpassningsbara ryggsäckar för olika behov. Sortimentet består dels av stora vandringsryggsäckar, men också av mindre reseryggsäckar. Samtliga håller hög kvalitet och är tillverkade med användaren i åtanke.

Fakta Osprey Farpoint 40

Kapacitet: 40 l
Vikt: 1,4 kg
Storlek: 35 x 54 x 23 cm
Material: Nylon
Färger: Grön, svart, blå
Färg

Black, Tunnel Vision Grey, Gopher Green, Muted Space Blue

Du gillar kanske också

You may also like