Graninge Bred Fodrad känga

1.999 kr

Pålitlig läderkänga med 100% ullfoder och vattentät Aquastop-membran som klarar temperaturer ner till -20°C. Passar lika bra för vandringar som för vardagsbruk.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Snygg läderkänga med ullfoder
  • Klarar -20°C
  • Vattentåligt Aquastop-membran
  • Komfortabel passform
  • Tjock gummisula för ett bra grepp

Graninge Bred Fodrad – Varm och vattentät känga

Graninges kängor och skor är tillverkade för att klara alla typer av väder, så även deras modell Bred Fodrad. Det här är en klassisk känga tillverkad av högkvalitativt läder med ullfoder och en effektiv PrimaLoft®-isolering som klarar ner till imponerande -20°C.

Kängorna har också ett vattentätt Aquastop-membran som säkerställer att vatten eller snö inte tränger in när du befinner dig i blötare miljöer. För ännu bättre fukt- och smutsresistens rekommenderas dock att du impregnerar skorna med en vattenbaserad spray.

Tjock sula för extra isolering

Bred Fodrad är likt många andra kängor från Graninge utrustad med en rejäl yttersula i gummi. Den skyddar dels foten mot markkylan, men ger dig också ett extra bra grepp på alla underlag.

Förutom att stänga ute väder och vind är modellen mycket komfortabel samtidigt som den har en tidlös design. Det gör kängorna lämpliga att använda både på vandringar och promenader i naturen, men också till vardags under årets kallaste dagar.

Bred Fodrad finns i färgerna brun och svart och i storlekarna 36 – 46.

Vilka är Graninge?

Graninge är ett svenskt skomärke som tillverkat skor och kängor av högsta kvalitet i över sju decennier. Genom att kombinera funktion, design och komfort med ett traditionellt hantverk har Graninge blivit ett självklart val bland många friluftsmänniskor runt om i Europa.

Designarbetet sker på hemmaplan i Sverige, men själva produktionen sker i Italien och Portugal. Varje modell är framtagen för att uppfylla användarens behov och krav, vare sig de ska ut på en sommarpromenad eller en svårare vandring i mer teknisk terräng.

Fakta

Foder:Ull
Yttermaterial:Läder
Storlekar:36 – 46
Köldtålighet:-20°C
Läst:Normal
Skötselråd:Använd vattenbaserad impregneringsspray och skokräm för att vårda lädret.
Färg

Black, Black/Tan

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Du gillar kanske också

You may also like