Graninge Storsola vandringskängor (unisex)

1.798 kr Rek. pris: 1.799 kr

Storsola är en populär vandringskänga från Graninge som passar lika bra på skogspromenaden som på vandringar i mer teknisk terräng. Kängorna är tillverkade av slitstarkt skinn och har ett aningen högre skaft för att stabilisera upp dina fotleder.Dem har också extra dämpad under hälpartiet för att dina knän och leder ska få minimal påfrestning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Stabil vandringskänga i skinn
  • Bra stöd tack vare högre skaft
  • Vattenavvisande GRANTEX®-membran
  • Extra dämpning vid hälen
  • Yttersula med god greppstyrka

Tack vare Graninges innovativa GRANTEX®-membran står Storsola emot regn, snö och kyla. Det innebär att du kan använda kängorna större delen av året, även i fuktigare klimat. Eftersom innersulan är löstagbar kan du dessutom byta ut den mot en varmare variant.

New Hiking-sula ger ett bra grepp

För bästa möjliga komfort och minskad belastning på knän och leder är Storsola extra dämpad under hälpartiet. Det kan vara extra uppskattat av dig som ofta promenerar på lite hårdare underlag.

Storsola har också en kraftig yttersula från New Hiking med ett rejält mönsterdjup som ger dig ett stabilt grepp på diverse underlag. I övrigt är det här en känga som passar både herr och dam och som finns i storlekarna 36 – 47.

Om Graninge

Om du varken vill kompromissa med komfort, funktion eller slitstyrka när du ska köpa vandringsskor eller kängor kan Graninge vara något för dig. Detta svenska skomärke grundades 1951 och tillverkar skor, kängor och stövlar av högsta kvalitet.

Genom att använda kvalitetsmaterial och vädertåliga membran erbjuder Graninge skomodeller anpassade för det bitvis hårda svenska klimatet. I utbudet hittar du allt ifrån vandringsskor och kängor, till vardagsskor samt modeller som passar bra i yrkeslivet.

Fakta Graninge Storsola

Yttermaterial: Skinn
Storlekar: 36 – 47
Läst: Normal/bred
Membran: GRANTEX®
Yttersula: New Hiking
Färg

Svart

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Du gillar kanske också

You may also like