Big Agnes

Big Agnes är ett litet företag som utvecklar friluftsutrustning av högsta kvalitet. Utbudet består framför allt av tält, sovsäckar och

Läs mer

Big Agnes är ett litet företag som utvecklar friluftsutrustning av högsta kvalitet. Utbudet består framför allt av tält, sovsäckar och liggunderlag, men också av kläder och andra campingaccessoarer.

Hos oss på Beredd.se hittar du både tält och liggunderlag från detta populära varumärke. Läs mer om företaget och dess historia nedan.

Vilka är Big Agnes?

Big Agnes grundades år 2000 i en skidort i USA, närmare bestämt i nordvästra Colorado. Med de omliggande bergen som främsta inspirationskälla utvecklar varumärket campingutrustning som håller hög kvalitet, både vad gäller funktionalitet och säkerhet.

Visionen med verksamheten är helt enkelt att motivera andra att ta sig ut i naturen och hitta samma uppskattning för den som skaparna själva. Detta med hjälp av pålitlig utrustning som gör det bekvämt, roligt och säkert att campa.

Campingutrustning av högsta kvalitet

Big Agnes erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativ campingutrustning som klarar de flesta klimat. Deras allra viktigaste produkter är tält, sovsäckar och liggunderlag.

När det gäller tält hittar du modeller anpassade för alla årstider, även ultralätta sådana. Tiger Wall och Copper Spur är två populära modeller. Du hittar också specialanpassade tält för cykel och bil samt diverse tillbehör, så som footprints och tarpar.

Företagets utbud av sovsäckar är även det mycket brett. Här finns traditionella sovsäckar, men också smarta 3i1-system samt dubbla sovsäckar. Utöver det hittar du både uppblåsbara och självuppblåsande liggunderlag samt varianter i cellplast.

Andra produkter hos Big Agnes

Även om tält, sovsäckar och liggunderlag utgör själva kärnan i verksamheten erbjuder även annan utrustning, så som:

  • Campingmöbler (exempelvis stolar och bord)
  • Campingryggsäckar
  • Kläder (exempelvis jackor, västar och kepsar)
  • Accessoarer (kuddar, rengöringsprodukter, förvaringssystem och så vidare)

Varför välja Big Agnes?

Det finns många bra anledningar att välja campingutrustning från Big Agnes. Här är några av de främsta:

  • Brett sortiment. Företaget erbjuder det mesta du kan behöva för att övernatta säkert och bekvämt i vildmarken.
  • Hög kvalitet. Samtliga produkter är testade i krävande miljöer för att säkerställa att de håller högsta möjliga kvalitet och klarar naturens utmaningar.
  • Produkter i olika prisklasser. Både tält, liggunderlag och sovsäckar finns i varierande prisklasser och är i förhållande till många konkurrenter mycket prisvärda.

Vanliga frågor

Vilka är Big Agnes?

Detta är ett amerikanskt varumärke inom friluftsliv och camping som erbjuder utrustning av högsta kvalitet.

Vad erbjuder BA?

Tält, sovsäckar och liggunderlag utgör den viktigaste delen av verksamheten, men utöver det erbjuder företaget även kläder, ryggsäckar och andra accessoarer.

Vad kostar tält från Big Agnes?

Det beror på modell och funktion. Generellt sett sträcker sig priserna från cirka 2 500 kronor upp till över 10 000 kronor.

Läs mindre

Visar 1–12 av 18 resultat