Black Diamond

Med över 60 års erfarenhet i branschen är Black Diamond en av marknadens största tillverkare av utrustning för klättring, skidåkning,

Läs mer

Med över 60 års erfarenhet i branschen är Black Diamond en av marknadens största tillverkare av utrustning för klättring, skidåkning, trekking och löpning. Här hittar du högkvalitativa produkter för friluftsmänniskor, av friluftsmänniskor.

Hos oss på Beredd.se hittar du ett stort utbud av produkter från varumärket, framför allt pannlampor och vandringsstavar. Läs vidare för att lära dig mer om företaget och dess historia.

Vilka är Black Diamond?

Black Diamond är en amerikansk tillverkare av utrustning för framför allt klättring och fjällsporter, men också för trekking och löpning.

Företagets rötter sträcker sig ända tillbaka till 1957, men själva bolaget grundades först i slutet av 1980-talet. Sedan dess har varumärket gjort sig ett stort namn bland personer intresserade av diverse utomhusaktiviteter i jakt på högkvalitativ utrustning.

Verksamheten drivs av passionerade klättrare och skidåkare som själva testar och använder produkterna i utbudet. Detta för att se till att de uppfyller förväntningarna de själva har på kvalitet, säkerhet och funktionalitet.

Vad erbjuder Black Diamond?

Som tidigare nämnt erbjuder Black Diamond ett stort utbud av produkter för olika typer av utomhusaktiviteter och sporter:

  • Klättring. Här finns utrustning för alla typer av klättring, exempelvis selar, hjälmar, karbinhakar, kalk, ishackor, handskar och klättringsskor.
  • Skid- och snowboardåkning. I denna kategori hittar du bland annat skidor, snowboards, bindningar, stavar, handskar, skidkläder och ryggsäckar.
  • Löpning. Här hittar du löpningsryggsäckar, pannlampor, broddar, löpkläder och stavar.
  • Vandring och trekking. En kategori innehållande exempelvis kläder, trekkingstavar, tält, ryggsäckar och skor.

Varför ska jag välja Black Diamond?

Black Diamond är ett bra val för dig som är intresserad av utomhusaktiviteter, oavsett om du är nybörjare eller professionell utövare. Här hittar du högkvalitativ och prisvärd utrustning som passar en rad olika sporter och aktiviteter, från löpning till skidåkning.

Här på Beredd.se hittar du ett urval av företagets populära produkter, framför allt pannlampor. Vi har pannlampor både med och utan laddningsbara batterier som passar alla typer av aktiviteter i mörker.

Vanliga frågor

Vad är Black Diamond?

Detta är en amerikansk tillverkare av utrustning för utomhussporter, framför allt klättring, löpning och skidåkning.

Vilka typer av produkter erbjuder detta varumärke?

Produktutbudet består bland annat av skidor, snowboards, stavar, kläder, skor, hjälmar och annat som kan behövas vid olika utomhusaktiviteter.

Var hittar jag produkter från Black Diamond?

Du hittar ett brett sortiment av produkter från detta varumärke hos oss på Beredd.se

Läs mindre

Visar 1–12 av 20 resultat