Outwell

Ska det vara lyckad camping ska det vara Outwell! Det här är ett danskt märke som tillverkar tält, campingmöbler och annan utrustning som

Läs mer

Ska det vara lyckad camping ska det vara Outwell! Det här är ett danskt märke som tillverkar tält, campingmöbler och annan utrustning som behövs för att få bekväm och praktisk camping. Företagets motto är att du ska känna dig som hemma även då du är långt hemifrån ute i skog och mark.

Lite Outwell historia

Outwell grundades i Danmark år 1995 av Henrik Arens som insåg att det fanns ett stort behov av familjetält av hög kvalitet. Han började också ta fram campingutrustning av hög kvalitet till rimliga priser.

Märket har sedan dess utvecklats med kollektioner av prisvärda campingmöbler och tält för att göra livet för campingentusiaster över hela Europa bekvämare och säkrare. Outwells produkter blev mycket populära från start vilket beror på den höga kvalitet som de håller.

Idag är detta ett av Europas ledande märken inom kategorin familjecamping. De har tagit fram över 60 olika tält och cirka 700 produkter som kan användas för att få en bättre campingupplevelse som madrasser, möbler och mer.

Outwell är en del av företagsgruppen Oase Outdoors som har varit verksamt i Danmark sedan 1984. Andra märken inom samma grupp är Easy Camp och Robens.

Vad ingår i Outwells sortiment?

Det är lätt att fokusera på tält då det handlar om Outwell. De har ju ett imponerande utbud av tält för alla möjliga tillfällen. I deras tältkollektion hittar du stora tält för hela familjen, festivaltält och mer. Gemensamt för alla tälten är att de håller högsta kvalitet och är lätta att hantera.

Andra populära campingprodukter från Outwell är:

  • Sovsäckar. De tillverkar fibersovsäckar och barnsovsäckar som passar perfekt för mindre campare.
  • Campingmöbler. Outwells bekväma campingstolar är väldigt bra att ha med sig oavsett om det ska campas vid en älv mitt i skogen eller på festivalområdet.
  • Batterier och laddare. Du kan också välja batterier och laddare av hög kvalitet för att se till att saker som lampor, pannlampor och mer alltid kan tändas.
  • Gasbrännare. Outwells gasbrännare är perfekt anpassade för dig som vill laga mat i det fria.
  • Grytor och köksutrustning. Du kan också välja smart köksutrustning för att laga, servera och förvara mat då du campar.
  • Liggunderlag och luftmadrasser. Sov och vila bättre med Outwells bekväma liggunderlag och luftmadrasser.
  • Lampor och lyktor. Outwell har ett fint sortiment med lampor och lyktor så att ni kan se varandra där ute i skogen eller på campingplatsen då solen har gått ner och ni fortfarande känner för att vara uppe och umgås.

Outwell har många fina produkter för camping. Dessutom är de bra på att uppdatera sitt sortiment med nyheter som du bör kika på. Det kan ju vara så att det har dykt upp nya Outwell produkter som kan göra ditt nästa campingäventyr avsevärt mycket bättre!

Vanliga frågor om Outwell

Är Outwell campingprodukter dyra?

Outwell har som mål att erbjuda prisvärda produkter och kan därmed inte klassas som dyra.

Är Outwell tälten vattentäta?

Outwells tält är gjorda för att klara av väder och vind men vissa är mer vädertåliga än andra. Det gäller att du väljer rätt typ av tält för den camping som gäller.

Hur stora Outwell tält finns det?

Outwell har tält för 2 – 8 personer. Behöver du ett familjetält kan du vara säker på att hitta det här!

Läs mindre