Tretorn Basecamp PU jacka (dam)

940 kr

Basecamp från Tretorn är en lätt isolerad damjacka, vattentät och andningsbar, tillverkad i PU-tyg. Passar utmärkt för vår och höst samt som mellanlager under kyliga dagar. För kvinnan som söker hållbar stil och funktion, erbjuder jackan praktiska fickor, reflexdetaljer och en justerbar midja. Helt vattentät och isolerad med återvunnet material.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Helt vattentät och andningsbar: Tillverkad i 100 % PU-tyg med svetsade sömmar och vattentäta dragkedjor, vilket ger ett vattentätt skydd på 5000 mm och en andningsförmåga på 2000 mvp.
  • Återvunna material: Basecamp jacka använder återvunnet polyesterfoder och vaddering, vilket minskar miljöpåverkan och bidrar till hållbarhet.
  • Vindtät och isolerad: Jackan är vindtät och lätt isolerad, vilket gör den perfekt för växlande temperaturer under vår och höst.
  • Praktiska detaljer: Utrustad med justerbar midja, reflexdetaljer för säkerhet i mörker, samt praktiska fickor och nominerade vattentäta dragkedjor för ökad funktionalitet.
  • Lätt och bekväm: Trots sin robusta konstruktion är jackan lätt (170 gram per kvadratmeter) och bekväm att bära under olika väderförhållanden.
Färg

Black, Tinsel

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du kanske också gillar

2.252 kr
3.195 kr
971 kr
558 kr