Röhnisch Nellie Jacket vinterjacka (dam)

1.964 kr

Röhnisch Nellie Jacket är valet för dig som älskar utomhusaktiviteter året runt. Med sitt 100% återvunna material, vind- och vattentäthet upp till 5000 mm, samt mjuk dunliknande fyllning, håller den dig varm och torr. Utrustad med handfickor, innerficka och 2-vägs dragkedja som gör den idealisk för både äventyr och stadspromenader.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Material: Röhnisch Nellie Jacket är tillverkad av 100% återvunnen polyester, vilket gör den till ett miljövänligt val. Inklusive återvunnen vaddering och foder.
  • Vatten- och vindresistens: Jackan är vattentät upp till 5000 mm och vindresistent, vilket ger ett utmärkt skydd mot tuffa väderförhållanden.
  • Komfort och värme: Med sin mjuka dunliknande fyllning och lycra-muddar med tumgrepp erbjuder jackan hög komfort och bra isolering för kalla dagar.
  • Funktionalitet: Jackan har praktiska handfickor och en innerbröstficka, samt en 2-vägs dragkedja framtill för flexibilitet och enkel justering av ventilation och passform.
  • Design och passform: Jackan har en vanlig, rak passform (regular fit), vilket gör den stilren och lätt att matcha med andra klädesplagg.
Färg

Space Navy

Storlek

XS, S, M, L

Du kanske också gillar

427 kr
398 kr
2.443 kr
1.688 kr
1.214 kr
934 kr
538 kr