Silva FREE 3000 M pannlampa

3.221 kr

Silva FREE 3000 lumen M är idealisk för cykling och skidåkning i teknisk terräng. Med integrerade kablar och modulär teknologi får du optimal kylning och ljuskvalitet. Inkluderar pannband, USB-C laddningskabel och förlängningssladd. Perfekt för dig som behöver kraftfullt ljus och smidighet i högt tempo. Vattentålig och med rött säkerhetsljus på baksidan.

Läs mer

1 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kraftfull ljusstyrka: Med en effekt på upp till 3000 lumen erbjuder Silva FREE 3000 M en exceptionellt stark och klar belysning, perfekt för krävande aktiviteter i teknisk terräng.
  • Modulär teknologi: Pannlampan har en uppbyggnad som tillåter användning av tre olika ljushuvuden, fyra olika batterier och tre monteringskit, vilket ger flexibilitet och anpassningsbarhet för olika sporter och situationer.
  • Integrerad strömkabel: strömkabel är integrerad i huvudbandet för att reducera distraktioner och förbättra användarupplevelsen. Detta bidrar också till bättre kylning och därmed högre prestanda.
  • Avancerad ljusreglering: Med Silva Intelligent Light och Silva Flow Light kan ljusbilden justeras och optimeras för både avståndsljus och brett nära ljus, vilket anpassar sig efter tempot i din aktivitet.
  • Väderbeständig och hållbar: Fri från vatteninträngning med IPX5-klassificering, samt USB-C-laddning och en 5-nivåbatteriindikator, vilket säkerställer hållbarhet och bekvämlighet under alla förhållanden.

Du kanske också gillar

698 kr
1.598 kr
471 kr
881 kr
2.152 kr
1.983 kr
749 kr