Kavat Rättvik TX vinterkängor (barn)

550 kr

Kavat Rättvik TX vinterkängor är perfekta för äventyrliga barn som älskar utomhuslek. Vattentäta, varmfodrade och med en isolerande innersocka håller de små fötter varma och bekväma. Hållbar design utan PFAS, slitstark gummisula och maskintvättbara innerfoder. Idealisk för både skolgång och vinterlek.

Läs mer
Beskrivning
  • Vattentät med gummi: Kavat Rättvik TX vinterkängor har en underdel som är helt vattentät och tillverkad av slitstarkt gummi, vilket säkerställer att barns fötter förblir torra även i slaskiga förhållanden.
  • Miljövänliga material: Kängorna är både PVC-fria och fria från per- och polyfluoralkylsubstanser (PFAS), och delar av dem tillverkas av bioplast. Detta minskar deras miljöpåverkan och gör produkten mer hållbar.
  • Isolerande innersocka med ullmix: Skorna är fodrade med en värmande ullmix och har en isolerande innersocka som håller barnens fötter varma även under kalla vinterdagar. Ullen som används är EU Ecolabel-certifierad.
  • Praktiskt snörlås: Ett praktiskt snörlås gör kängorna lätta att ta på och av, och den slitstarka och greppvänliga gummisulan ger god stabilitet på olika underlag.
  • Tvättbara i maskin: Skorna kan enkelt rengöras på 30 grader, vilket underlättar underhåll. Det rekommenderas att ta ur innersulan och torka skorna upp och ner i rumstemperatur mellan användningarna. En skotork gör att livslängden förkortas då gummit kan torka av värmen och spricker.
Färg

Black

Storlek

24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

Du kanske också gillar

2.300 kr
692 kr
416 kr
1.259 kr