Black Diamond Distance 8L ryggsäck (dam) (2024)

1.541 kr Rek. pris: 1.899 kr

Idealisk för äventyrslystna användare som behöver en pålitlig ryggsäck för dagar i rörelse. Black Diamond Distance 8 erbjuder bekvämlighet och säker passform med sitt unika bärsystem och stretchvävda “vingar.” Perfekt för löpning, vandring eller alpinanvändning med enkel justering av volymen och smart förvaring.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • UHMWPE ripstop tyg: Väskan är tillverkad av ultra-high-molecular-weight polyethylene (UHMWPE) ripstop material, vilket gör den extremt slitstark och lätt. Perfekt för långa och krävande äventyr.
  • Unikt bärsystem: Systemet med stretchvävda “vingar” från ryggpanelen, som löper längs sidorna, ger en säker och skavfri passform och anpassar sig efter dina rörelser.
  • BD SETT-teknologi: Använder Stitchless Edge Taping Technology för förbättrad passform, komfort och hållbarhet. Genom att eliminera sömmar minskar risken för slitage och ger en jämnare yta.
  • Z-Pole förvaring: Lätttillgänglig förvaring för dina vandringsstavar som kan hanteras i farten, vilket gör det enkelt att anpassa utrustningen under aktivitet.
  • Flera förvaringslösningar: Intern dragkedjeficka, sidostretchfickor och en enda dragkedjeficka på axelremmen ger flera praktiska utrymmen för att organisera och snabbt komma åt dina prylar.
Färg

Dark Patina

Storlek

S, M, L

Du kanske också gillar

1.389 kr
2.700 kr
402 kr
151 kr
486 kr
969 kr
1.078 kr