Merrell Marquette Thermo Lace WP vinterkängor (dam)

1.214 kr

Merrell Marquette Thermo Lace vinterkängor är idealiska för dem som vill hålla sig varma och torra under kalla och slaskiga vinterdagar. Med en vattentät konstruktion, 100g Primaloft® Gold Eco-isolering och en bekväm FloatMax-sula, är de perfekta för promenader under dem kalla vinterdagarna. Hållbar design med återvunna material.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattentät konstruktion: Vinterkängorna har ett vattentätt membran som håller vattnet ute medan den låter fukt avdunsta, vilket säkerställer komfort hela dagen.
  • Värmande isolering: Med 100 grams Primaloft® Gold Eco Series syntetisk isolering och en fleece-fodrad fotbädd hålls dina fötter varma även under kalla förhållanden.
  • Hållbarhet och skydd: Kängorna är tillverkade av vattentätt mockaskinn och har en skyddande och slitstark gummitätning vid tårna samt en bälgficka för att hålla ute smuts och skräp.
  • Miljövänliga material: Skosnören och dragflikar är tillverkade av 100% återvunnet material, vilket gör dessa kängor till ett mer miljövänligt val.
  • Komfort och prestanda: FloatMax™ Foam-fotbädden ger en mjuk och behaglig gångupplevelse, och yttersulan i gummi erbjuder utmärkt grepp på olika underlag.
Färg

Black, Tan

Storlek

37, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

1.527 kr
1.106 kr
1.657 kr
838 kr
489 kr
1.983 kr