Merrell Marquette Thermo Pull On WP vinterkängor (dam)

1.142 kr

Merrell Marquette Thermo Pull On WP är idealiska för kvinnor som söker komfort och värme under kalla vinterdagar. Med vattentätt membran, 100g Primaloft®-isolering och FloatMax™-mellansula, är dessa boots lätta att ta på och av tack vare dubbel stretch. Perfekta för vinterpromenader och vardagsäventyr.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattentäta egenskaper: Skorna har ett vattentätt membran som håller vatten ute men låter fukt avdunsta, vilket håller dina fötter torra och bekväma under hela dagen.
  • Bekvämt och varmt foder: Skorna är fodrade med både faux päls och fleece samt fyllda med 100 gram Primaloft® Gold Eco Series syntetisk isolering, vilket ger effektiv värmeisolering även i de kallaste väderförhållandena.
  • Hållbar konstruktion: Den vattentäta överdelen i mocka kombinerat med en slitstark och skyddande gummitåhätta säkerställer att skorna tål tuffa förhållanden och ger långvarig användning.
  • Lätt att ta på och av: Dubbel stretchpartier gör det enkelt att ta av och på skorna, vilket ger dig bekvämlighet utan bekymmer.
Färg

Black, Tan

Storlek

37, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

306 kr
198 kr
890 kr
1.214 kr
1.599 kr
3.094 kr