Nokian Tuura vinterstövlar (unisex)

1.898 kr Rek. pris: 1.899 kr

Nokian Tuura är den ultimata stöveln för utomhusentusiaster. Med ullfoder, rymlig läst och greppvänlig sula är den idealisk för vinteraktiviteter. Urtagbar filtinnersula, förstärkt hålfot och kompatibilitet med skidbindningar erbjuder komfort och stabilitet. Handgjord i Europa av hållbart naturgummi. Går att anpassa med Nokian dubbsats för extra grepp.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Hög isolering: Nokian Tuura är utrustad med ett filtfoder i ull som säkerställer god värmeisolering, vilket gör stöveln idealisk för kalla friluftsaktiviteter.
  • Urtagbar filtinnersula: Stöveln har en filtinnersula som kan tas ut, vilket gör det enkelt att rengöra och torka stövlarna efter användning (torka gärna mellan varje användning för bäst hållbarhet).
  • Greppsula med dubbningsmöjlighet: Bra greppsula som kan förbättras ytterligare med Nokian dubbsats vid behov, vilket ger ökad säkerhet på hala ytor.
  • Rymlig design och stabilitet: Rymlig läst med plats för extra strumpa och en stabil, vridstyv konstruktion med förstärkt hålfot, gör stöveln både bekväm och säker.
  • Kompatibel med skidbindningar: Sulan är designad för att passa i skidbindningar, vilket gör Nokian Tuura mångsidig för olika vinteraktiviteter.
  • Handgjord i Europa: Tillverkad av naturgummi, vilket ger stöveln både hållbarhet och flexibilitet. Användning av Nokian Silicon Stick rekommenderas för att förlänga livslängden och bibehålla utseendet.
Färg

Black

Storlek

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Du kanske också gillar

2.587 kr
795 kr
699 kr
1.900 kr
2.298 kr
1.188 kr