Keen Revel III vinterkängor (dam)

1.714 kr

Keen Revel III är idealisk för vinterälskande vandrare. Med två typer av isolering och grepp för hala vintervägar, är dessa stövlar oslagbara i kylan. Den miljövänliga designen med återvunna PET-fibrer och ekologiskt läder erbjuder både värme och hållbarhet, medan KEEN.PROTECT tåstötdämpning ger ultimat skydd. Perfekt för kvinnor som värderar komfort och miljömedvetenhet under sina vinteräventyr.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Isolering och värme: Denna känga är utrustad med KEEN.WARM RECYCLED P.E.T., vilket innebär att den använder återvunna P.E.T. plastfibrer för att skapa en lätt isolering i olika vikter, vilket erbjuder värme med mindre miljöpåverkan.
  • Dragkraft och skydd: Kängan har en robust kallvädersdragkraft som ger stabilitet på isiga och hala underlag, samt KEEN.PROTECT tåskydd som skyddar mot stötar och slitage.
  • Miljöanpassade material: Användningen av miljömässigt föredraget läder visar ett engagemang för hållbarhet. Dessutom bidrar Eco Anti-Odor-teknologin till att minska illaluktande bakterier naturligt.
  • Komfort: Thermal Heat Shield Footbed ger extra värme och komfort genom att bevara kroppsvärmen och Reflekterar bort kyla med Heat Trapolator-teknologin.
  • Vattentäthet: Med KEEN.DRY-teknologin garanterar denna känga att dina fötter håller sig torra, samtidigt som den tillåter andningsförmåga för bättre komfort under långa vintervandringar.
Färg

Black/Rose

Storlek

37.5, 38.5, 39.5, 40.5, 37, 38, 39, 40, 41

Du kanske också gillar

1.630 kr
2.911 kr
259 kr
3.695 kr
2.272 kr
1.199 kr